Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányok szeretik ha a fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok szeretik ha a fiúk tudnak sütni-főzni?

Figyelt kérdés
Nem rég jutott ez eszembe, de eddig nem hoztam fel senki előtt se, mert féltem hogy a barátaim ki nevetnek miatta. De egyszerűen imádok sütni meg főzni! Otthon néha csinálok parmezános vagy rántott csirkét magamnak, de csak magamnak, mert múltkor a bátyám ki nevetett. Szoktam csinálni tejbegrízt, palacsintát meg minden finomságot, de nem merem azóta senkinek se meg mondani hogy szeretek sütni/főzni, főleg nem a barátnőmnek nem. 14/F

2013. okt. 2. 20:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
62%

Amíg nem volt ilyen barátom, azt hittem hú de jó dolog lehet, és nagyon vonzó tulajdonságnak tartottam. Aztán összejöttem egy sráccal, aki nagyon otthonosan mozgott a konyhában, ami egy ideig tetszett, mikor meglepett ezzel-azzal, de sajnos ő emellett nagyon kritikus volt velem. Az évek alatt odáig jutottunk, hogy én már be se mertem tenni a lábam, mert állandóan mindenbe belekötött, hogy szerinte ezt nem így kéne csinálni, hanem úgy, ebben kevés a bors, abban sok a só, stb. Az agyamra ment, hogy állandóan mindent ő akart jobban tudni. Nem is éreztem magam nőnek mellette.

23N

2013. okt. 29. 15:15
 22/24 anonim válasza:
figyelj! szerintem ezen semmi nevetni való sincs, inkább csak irígy aki kinevet hidd el tapasztalatból mondom :) én kifejezetten jónak tartom ha egy fiú tud főzni, szerintem az aranyos úgy hogy semmi okod nincs a "szégyenre" hanem légy rá büszke ;D 14/L
2013. okt. 29. 15:20
 23/24 anonim ***** válasza:

Én is sütök, főzök egyfolytában és mégis férj vagyok. Nem csak feleségemet de a család összes női tagját tanítom új praktikákra, pedig nem vagyok szakács, csak már gyerekkoromban is magam csináltam a pudingot, ma meg már a fűszereket is saját magam termesztem és nem recept alapján főzök hanem ismerem már az ízeket. Plusz kelttésztát nagyon jól tudok csinálni. Sütőporos, piskótás dolgokat viszont mindig elrontom azt az asszony csinálja.

A lányok szeretik, ha valaki kinevet miatta az egy infantilis barom.

21#

Feleségem szintén amiatt nem szeret már belépni a konyhába amit leírtál, de én nem kritizálom csak óvatosan próbálok tanácsot adni, de kb ő is ugyanígy reagál rá. Lehet, hogy te is egy kicsit túlreagálod a dolgot, és igenis foglald el a konyhát, nem kell, hogy csak az ő területe legyen. Nem megsértődni kell, hanem csinálni.

off:

Ramsay Gordon egy majom. Azért mert a tévében mutogatják még nem olyan jó szakács elvégre angol. Szar kajákon nőtt fel, fogalma sem lehet milyen a jó íz. :)

Palacsinta, pörkölt stb egyik sem pro kaja, és egy jó szakácsnak egyik kaja sem pro vagy nem pro, vagy értesz hozzá vagy nem.

2013. okt. 29. 15:27
 24/24 anonim ***** válasza:
Én pl ismereket olyan embert aki egy huszonéves és szakáécsnak tanul... Nincs ebben semmi szégyen,de abban van ha azt mondod jól tudsz főzni közbe pedig nem....
2013. okt. 29. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!