Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok szeretik ha a fiúk tudnak sütni-főzni?
Amíg nem volt ilyen barátom, azt hittem hú de jó dolog lehet, és nagyon vonzó tulajdonságnak tartottam. Aztán összejöttem egy sráccal, aki nagyon otthonosan mozgott a konyhában, ami egy ideig tetszett, mikor meglepett ezzel-azzal, de sajnos ő emellett nagyon kritikus volt velem. Az évek alatt odáig jutottunk, hogy én már be se mertem tenni a lábam, mert állandóan mindenbe belekötött, hogy szerinte ezt nem így kéne csinálni, hanem úgy, ebben kevés a bors, abban sok a só, stb. Az agyamra ment, hogy állandóan mindent ő akart jobban tudni. Nem is éreztem magam nőnek mellette.
23N
Én is sütök, főzök egyfolytában és mégis férj vagyok. Nem csak feleségemet de a család összes női tagját tanítom új praktikákra, pedig nem vagyok szakács, csak már gyerekkoromban is magam csináltam a pudingot, ma meg már a fűszereket is saját magam termesztem és nem recept alapján főzök hanem ismerem már az ízeket. Plusz kelttésztát nagyon jól tudok csinálni. Sütőporos, piskótás dolgokat viszont mindig elrontom azt az asszony csinálja.
A lányok szeretik, ha valaki kinevet miatta az egy infantilis barom.
21#
Feleségem szintén amiatt nem szeret már belépni a konyhába amit leírtál, de én nem kritizálom csak óvatosan próbálok tanácsot adni, de kb ő is ugyanígy reagál rá. Lehet, hogy te is egy kicsit túlreagálod a dolgot, és igenis foglald el a konyhát, nem kell, hogy csak az ő területe legyen. Nem megsértődni kell, hanem csinálni.
off:
Ramsay Gordon egy majom. Azért mert a tévében mutogatják még nem olyan jó szakács elvégre angol. Szar kajákon nőtt fel, fogalma sem lehet milyen a jó íz. :)
Palacsinta, pörkölt stb egyik sem pro kaja, és egy jó szakácsnak egyik kaja sem pro vagy nem pro, vagy értesz hozzá vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!