Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok szeretik ha a fiúk tudnak sütni-főzni?
Figyelt kérdés
Nem rég jutott ez eszembe, de eddig nem hoztam fel senki előtt se, mert féltem hogy a barátaim ki nevetnek miatta. De egyszerűen imádok sütni meg főzni! Otthon néha csinálok parmezános vagy rántott csirkét magamnak, de csak magamnak, mert múltkor a bátyám ki nevetett. Szoktam csinálni tejbegrízt, palacsintát meg minden finomságot, de nem merem azóta senkinek se meg mondani hogy szeretek sütni/főzni, főleg nem a barátnőmnek nem. 14/F2013. okt. 2. 20:26
11/24 Bino válasza:
Szerintem ez tök jó!
Ha meg kinevetnek, az az ő bajuk, ne foglalkozz velük csak irigykednek!
12/24 anonim válasza:
#4 a hortobágyi húsos palacsinta és a pörkölt pro kaják? ne röhögtess már :DD bárki meg tudja csinálni
14/24 anonim válasza:
Ezek tényleg mind alap kaják. :D
15/24 anonim válasza:
Igen! Végre egy pasi aki képes ellátni magát és nem anyucikájára vár, hogy kiszolgálja! Tökös vagy, fiam, akik kinevetnek, lúzerek!
16/24 anonim válasza:
Ez sajnos kevés nekik, mivel ez csak egyetlen tényező. Tanuld meg, hogy a tényezők közül ha csak egy is bibis, akkor kiestél. Sajnos ma ilyen világot élünk, mi férfiak. A nők a tökéletesre hajtanak, a 99%-os férfi nekik nem elég jó.
17/24 anonim válasza:
Általában nem szoktak elküldeni emiatt... :D Nah nem mintha soknak főztem volna... Bár azért megkérdezném az itteni szakértőket, hogy mi számít bonyolult ételnek? Mármint ami nem valamilyen sütemény.
Most hogy felhoztad, csinálni is kéne egy keksztortát. :D
19/24 anonim válasza:
Ne viccelj! A főzés az egyik legjobb dolog! Én is imádok ténykedni a konyhában, sokszor magamnak csinálok minden kaját, bár ezek egyszerűbbek, de tervezek szakácsnak tanulni:) bár hogy a barátnőm hogyan áll ehhez hozzá, arról fogalmam nincs, sosem fejezett ki semmiféle véleményt erről..
21/F
20/24 anonim válasza:
Szerintem imponál a lányoknak az ilyen dolog. Látja, hogy ehhez is értő srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!