Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretik a lányok, ha a fiú párjuk kimutatja a szeretetét nagyon?
Figyelt kérdés
Nők, illetve nőként gondolkodókra vagyok kíváncsi. Szóval egy Nő számára, aki már összejött egy pasival, vonzó , ha a férfi kimutatja a szeretetét a nő felé? Nekem két gondolatom van: egyik hogy egy nő szereti ha a párja kimutatja a szeretetét és egyértelmű hogy azzal marad a nő, aki jobban szereti(és aki jobb képű is). Illetve a másik gondolatom, hogy egy nő túl nagy önbizalmat kap, ha a párja a szeretetét nagyo9n kimutatja, és lehet hogy elkezd palizni is, vagy esetleg taszítja a nőt a túl nagy szeretet(ilyet is hallottam már,mégpedig azt, hogy anők szeretnek futni mások után), Na most mi az igaz? NEm baj ha a barátnőmnek(aki később a feleségem lesz) kimutatoma szerelmemet és szeretetemet nagyon? EGy olyan lányról van szó aki 20 éves, szemüveges, kissé tapasztalatlan fiúk terén, és kissé éretlen, szolid és kedves. SZóval nem az a fullos csaj, Ő egyáltalán nem fullos.2013. ápr. 15. 16:24
1/2 anonim válasza:
én szeretem ha kimutatja.
régebben, előző barátaimnál volt, hogy zavart, de őket nem is szerettem igazán... viszont amikor (pl. most) én is imádom a barátom és nagyon szerelmes vagyok belé, akkor jól esik és mutassa is ki! :D
2/2 anonim válasza:
Pasi vagyok, de azt kell mondjam, nem lehet ilyet egyértelműen kijelenteni. Általában jellemző, hogy ha nem tudod kifejezni az érzéseid, akkor érzéketlennek tűnsz, ha túlzottan kimutatod, akkor meg nyálgép vagy.
Az, hogy ezek a határértékek egy csajnál hol vannak, az borzasztó egyénfüggő. Vannak olyan csajok, akiknek ha nem mondják el hatvanszor, hogy ők az élet értelme, akkor boldogtalanok, de vannak olyanok is, akiknél azonnal megszűnsz férfinak lenni, ha előadod az érzékeny hősszerelmest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!