Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Mi a jó? Ha a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a jó? Ha a lány teljes mértékben kimutatja mennyire imád titeket, vagy ne legyen annyira 'nyomi és könnyen kapható'?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyunk együtt, és én szívem szerint egész nap 'babusgatnám' meg puszilgatnám, nagyon szeretem, és mikor együtt vagyunk ezt teljesen próbálom kimutatni. Viszont olyat is hallottam, (tanácsolta egy idősebb) hogy annál tovább tart egy kapcsolat, ha a lány nem adja könnyen a derekát(itt nem pettingre és szexre gondolok, mert arról nincs szó) tehát nem mutatja ki annyira nagyon az érzelmeit.

Na most ez hogy van? Fiúk, mi a véleményetek? Lányok is írhatnak.

16L

2013. febr. 10. 10:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Engem csak mégjobban meggyőzne arról hogy mennyire szeret, tehát ez csak megerősítené a kapcsolatot.
2013. febr. 10. 10:38
 2/19 anonim ***** válasza:

Azért legyen egy kis ismerkedés, szal ha már az elején ezzel indít akkor lehet megijedek, h nehogy bele élje magát és inkább otthagyom.

Ha viszont én is 100% szerelem akkor miért ne.

2013. febr. 10. 10:47
 3/19 anonim ***** válasza:
Ezt inkább úgy mondanám hogy fiatal korban előny,a ti korosztályotokban ez nyerő taktika.De aki igazi társat keres magának és akivel hosszú távra tervez annál nem biztos hogy ez a taktika nyerő,amúgy valamijen szinten igaz,de azért ne legyen teljesenközömbös az ember.Én is voltam úgy hogy egy lányért 1 évig pedáloztam,én is azt gondoltam biztos azért mert nem adja magát könnyen.Aztán rájöttem hogy valójában csak játszik velem és élvezi a helyzetet,de valójában semmit nem akar tőlem.Szóval ezzel eléggé vissza tudnak élni a nők,csajok.A férfi meg beveszi a mesét,a csaj látja hogy oda van érte,aztán már a férfi sem lesz olyan vonzó.Én megtanultam hogy én soha többet nem könyörgök és pedálozok egy nőért,mert eddig mindig csak időő pocsékolás volt...viszont aki ha nem ia hamar,de oda adta magát,tudtam hogy engem akar,de én ugyan úgy becsültem őt.Ez férfira válogatja.Nekem most pl egy puszilhatós,babusgatós barátnő jönne be a legjobban,de ez megint egyén függő.
2013. febr. 10. 10:47
 4/19 anonim válasza:
Figyelj, most ez nem csak a könnyen kaphatóságról szól. Ha folyamatosan rámászol, dörgölőzöl hozzá, akkor olyan leszel, mint egy kiscica, aki folyton a lábad alatt van és dorombol és dörgölőzik. És mit csinálsz azzal a macskával aki folyton a nyomodban van és b*szogat? Előbb utóbb jól elrúgod a sunyi p*csába.
2013. febr. 10. 10:51
 5/19 anonim ***** válasza:

Fiú - és kapcsolatfüggő, figyeld a barátod reakcióit, mikor együtt vagytok! Ha észreveszed rajta, h néha sok neki a viselkedésed, nem igényli, h állandóan szeretgesd, akkor hagyj neki egy kis "nyugit".

De ha mindig viszonozza a babusgatást, akkor felejtsd el ezt a taktikázást! Csak megijesztenéd, összezavarnád vele.

2013. febr. 10. 10:53
 6/19 anonim ***** válasza:
Ha kimutatja. Jól írta az egyik előttem szóló: ha nem mutatsz érdeklődést, akkor nem tudhatja a fiú, h csak játszol vele, v nem adod könnyen magad, így meglehet, h inkább hanyagolni fog.
2013. febr. 10. 10:53
 7/19 anonim ***** válasza:
4 - es válaszoló: vannak fiúk, akik pont az ilyen cicás lányokat szeretik.
2013. febr. 10. 10:55
 8/19 anonim válasza:
Mandyquick, nem érted. Nem azt mondtam, hogy cicababa féle lesz tőle, hanem valami idegesítő, folyton utadba lévő lény/lány.
2013. febr. 10. 11:00
 9/19 anonim ***** válasza:

ma 10:51

Nekem most pont ilyen lányra lenne szükségem..itt a kérdésem.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2013. febr. 10. 11:12
 10/19 A kérdező kommentje:
viszonozni szokta mindig:-D vagy pl adok neki egymás után több puszit, dupláját kapom vissza.
2013. febr. 10. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!