Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Az baj, ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Az baj, ha egy lány nagyon kimutatja az érzelmeit egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy sokszor érezteti a barátjával, hogy mennyire szereti őt, mennyire szeret vele lenni és ha nincsenek együtt, nagyon hiányzik neki. Tehát ha kimutatja egy lány, hogy mennyire ragaszkodik a fiúhoz, az nektek jó és örültök neki vagy inkább visszataszító és úgy már nem találjátok érdekesnek a lányt, mert nem érzitek, hogy újra meg újra meg kell hódítani? Ti mit gondoltok erről, mennyire mutassa ki egy lány az érzelmeit egy kapcsolatban? Amúgy lányok is írhatnak nyugodtan!:)

Köszi előre is a válaszokat!:)

20/L

2010. febr. 9. 18:49
1 2
 1/14 errre ***** válasza:
100%

szerintem nem jó nagyon kimutatni mert elkapatod..és visszaél vele és paraszt lesz

tapasztalat

18/L

2010. febr. 9. 18:50
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

ez fiúra válogatja. van aki szereti van aki nem. én például imádom s nagyon jólesik ha kimutatja. s ettől nincs olyan érzésem hogy nem kell újra meg újra meghódítani. szeretem én is kimutatni mit érzek. s én is szeretek kedvében járni. egy légyeg azért van az alkalom. pl.: hivatalos partin kézfogásnál s egy két lopva adott puszi belefér de semmi több. legalábbis nálam. persze én az nem baj hogy kimutatjátok hogy gyütt vagytok ilyen helyen, de az már túlzás hogy nyalod falod.

30/F

2010. febr. 9. 18:56
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Értelmes fiú esetében semmiképp, sőt, kifejezett előny.

Aki eleve is bunkó paraszt, vagy legalábbis megvan rá a hajlama, azzal édesmindegy, mit csinálsz.

Ellenben ha egy értelmes fiút találsz, akivel szabadon lehet beszélni bármiről, annál sosem gond, mivel ha ez zavarja, akkor egyszerűen megmondja. De mivel értelmes, jó eséllyel nem fogja zavarni, hanem inkább nagyon is örül neki. :)

26/F

2010. febr. 9. 19:04
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!:)

Én sem úgy gondoltam, hogy nyalom-falom összevissza nyilvános helyen, mert ott mi is csak max. puszit szoktunk adni egymásnak. Szerintem illetlenség is nyilvános helyen egymásnak esni.

Meg ha kettesben vagyunk, akkor sem lógok folyton rajta:).

De hogy nagyon kimutatom, azzal pl. erre gondoltam, hogy ugye mi most sajnos távkapcsolatban vagyunk, mert messze tanul és csak hétvégén találkozunk. És amikor vasárnap vissza szokott utazni a suliba, akkor sokszor szoktam sírni, mert nem akartam, hogy elmenjen és tudtam, hogy nagyon fog hiányozni. Ez pl. nem lenne baj nektek, hogy búcsúzáskor sírna a barátnőtök?:D

2010. febr. 9. 19:07
 5/14 A kérdező kommentje:

Köszi Neked is a választ!:)

Szerencsére a barátom nagyon értelmes, intelligens és mondta is, hogy őt ez egyáltalán nem zavarja. Sőt, örül is neki. Csak hát nem akarok azért túlzásokba esni.

2010. febr. 9. 19:10
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék neki ha jól kimutatná hogy viszont szeret! =)
2010. febr. 9. 19:33
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

persze akkor nyugodtam mutasd csak ki hogy ennyre szereted, s a sírás sem szégyen, de tudasd vele, hogy attól nyugodtan menjen vissza (főleg ha felsőoktatás) hogy miatta ne lógjon. s közben suttogd a fülébe hogy szereted. s gondolom beszélgettek is sokat telón, ott is nyugodtam mondhatod neki. ez nem gáz, s még örülni is fog neki, de tényleg ne hagyd hogy a kapcsolatotok miatt lógjon hmmm sokat :-)

én biztos örülnék neki.

a 30 as férfi :-)

2010. febr. 9. 19:38
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

jah s azt elfelejtettem írni, hogy ahogy mesélsz nekünk, abból az derül ki hogy mind a 2en értelmessek vagytok, szóval ez a lógós dolog nem annyira komoly ám :-) tudjátok hol a határ :-9

még mindi 30 as /F

2010. febr. 9. 19:39
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nekem csak egyetlen lány is ezt csinálná, a csillagokat is lehoznám neki. Még akkor is, ha csak hagyná, hogy én tegyem.
2010. febr. 9. 19:49
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszi!:)

Amúgy természetesen nem akarom rávenni a lógásra. De még ha rá is akarnám venni, akkor is elmenne suliba:D.

Ő mondjuk nem szokott sírni, amikor elmegy, mert mégiscsak fiú és jobban bírja.

2010. febr. 9. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!