Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Az baj, ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Az baj, ha egy lány nagyon kimutatja az érzelmeit egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy sokszor érezteti a barátjával, hogy mennyire szereti őt, mennyire szeret vele lenni és ha nincsenek együtt, nagyon hiányzik neki. Tehát ha kimutatja egy lány, hogy mennyire ragaszkodik a fiúhoz, az nektek jó és örültök neki vagy inkább visszataszító és úgy már nem találjátok érdekesnek a lányt, mert nem érzitek, hogy újra meg újra meg kell hódítani? Ti mit gondoltok erről, mennyire mutassa ki egy lány az érzelmeit egy kapcsolatban? Amúgy lányok is írhatnak nyugodtan!:)

Köszi előre is a válaszokat!:)

20/L

2010. febr. 9. 18:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Egyébként mindenkit felpontoztam!:)

És örülök, hogy ilyen sok értelmes és normális fiú válaszolt a kérdésemre.:) Legalább megnyugodtam, hogy nyugodtan kimutathatom, mit érzek.

2010. febr. 9. 19:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

azért van ez az oldal, hogy normális választ is kapjon az ember :-) hogy őszinte legyek nem igazán érdekel a pontozás. :-)

másik meg hogy Ő nem sír az nem biztos hogy azért mert jobban bírja. lehet csak szégyenli, pedig sírni nem szégyen szerintem. bár én sem tudom mikor sírtan utoljára. :-)s persze mutasd csak ki mit érzel, mert annak mi férfiak nagyon örülünk :-) s igaza van minden értelmes férfi a csillagokat is lehozná egy ilyen Hölgyért :-)

30/F

2010. febr. 10. 08:28
 13/14 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, hogy sírni nem szégyen, a férfiaknak sem, hisz emberek vagyunk mind. Egyébként a barátom sírt már előttem, amikor valami nagyon bántotta. De ez kb. kétszer fordult csak elő. Szóval nem hiszem, hogy emiatt nem sír (bár biztos valamennyire benne van ez is). Inkább azért nem szokott, mert tudja, hogy nem a világ végére megy el és nem is végleg, hanem csak azt a pár napot kell kibírni, és akkor hétvégén megint együtt lehetünk. Mondjuk ezzel én is tisztában vagyok, csak hát vannak olyan időszakok, amikor valamiért nehezebben viselem.:)
2010. febr. 10. 17:16
 14/14 anonim ***** válasza:
párom mondta aki férfi és értelmes, hogy egy kapcsolaton belül nincs olyan hogy nyomulás, jólesik a szerelmes embernek, még férfinek is, ha a párja szereti, max azért távolságtartó, hogy kaparj utána, lehet ő is azt hiszi, hogy megunod, pedig nem így van, a férfiak is ugyanúgy tudnak szeretni, mint a nők :)
2010. nov. 28. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!