Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Az baj, ha egy lány nagyon kimutatja az érzelmeit egy kapcsolatban?
Úgy értem, hogy sokszor érezteti a barátjával, hogy mennyire szereti őt, mennyire szeret vele lenni és ha nincsenek együtt, nagyon hiányzik neki. Tehát ha kimutatja egy lány, hogy mennyire ragaszkodik a fiúhoz, az nektek jó és örültök neki vagy inkább visszataszító és úgy már nem találjátok érdekesnek a lányt, mert nem érzitek, hogy újra meg újra meg kell hódítani? Ti mit gondoltok erről, mennyire mutassa ki egy lány az érzelmeit egy kapcsolatban? Amúgy lányok is írhatnak nyugodtan!:)
Köszi előre is a válaszokat!:)
20/L
Egyébként mindenkit felpontoztam!:)
És örülök, hogy ilyen sok értelmes és normális fiú válaszolt a kérdésemre.:) Legalább megnyugodtam, hogy nyugodtan kimutathatom, mit érzek.
azért van ez az oldal, hogy normális választ is kapjon az ember :-) hogy őszinte legyek nem igazán érdekel a pontozás. :-)
másik meg hogy Ő nem sír az nem biztos hogy azért mert jobban bírja. lehet csak szégyenli, pedig sírni nem szégyen szerintem. bár én sem tudom mikor sírtan utoljára. :-)s persze mutasd csak ki mit érzel, mert annak mi férfiak nagyon örülünk :-) s igaza van minden értelmes férfi a csillagokat is lehozná egy ilyen Hölgyért :-)
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!