Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a jó? Ha a lány teljes mértékben kimutatja mennyire imád titeket, vagy ne legyen annyira 'nyomi és könnyen kapható'?
3 hónapja vagyunk együtt, és én szívem szerint egész nap 'babusgatnám' meg puszilgatnám, nagyon szeretem, és mikor együtt vagyunk ezt teljesen próbálom kimutatni. Viszont olyat is hallottam, (tanácsolta egy idősebb) hogy annál tovább tart egy kapcsolat, ha a lány nem adja könnyen a derekát(itt nem pettingre és szexre gondolok, mert arról nincs szó) tehát nem mutatja ki annyira nagyon az érzelmeit.
Na most ez hogy van? Fiúk, mi a véleményetek? Lányok is írhatnak.
16L
Miért merült fel benned ez a kérdés? Láttál rajta valami negatív reakciót ilyenkor? Ha nem, akkor csináld nyugodtan.
Ő is szokta ezeket a dolgokat kezdeményezni? Ha igen, és magától is ugyanúgy sokszor csinálja ezt, mint te, akkor tuti nem zavarja, sőt.
21L
te tudod,ha te ilyen vagy akkor csinald igy. nem kell emgjatsznod magad es szinlelni hogy te ilyen "kemeny" csaj vagy. embertol fugg es foleg a baratodtol.
en nem az a fajta csaj vagyok aki hogy ugymondjam kapasbol kinyalja az ember segget:) most ez igy csunay fogalamazas foleg ha a baratodrol van szo de na igy lenyegre toro:) es az en baratomnak ez kicsit rosszul esett, de kesobbiekben megnyiltam neki teljesen es azota nincs ilyen gond. :) ( jo azota se vagyok egy hude tocsoogok a nyalban tipus:D)
17l
:) köszi a válaszokat!
Amúgy azért merült ez fel bennem, mert mondták nekem, hogy egy lány annál 'értékesebb' és muszáj volt megkérdeznem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!