Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak még olyan lányok akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan lányok akik ezeket szeretik?

Figyelt kérdés
Nem szoktam eljárni bulikba, szeretek főzni, kedves megbízható ember vagyok. Csak azét kérdezem mert még sohasem volt barátnőm,pedig már 20 lassan 21 leszek. És egyre rosszab lesz nekem, mert "szeretethiányos" is vagyok már, nem cigizem, nem iszok alkoholt, tehát csupa jó tulajdonság amiket a lányok "állítólag" szeretnek szerintem meg van bennem , és mégsetudok találni pedig sportolok is meg minden.
2013. júl. 17. 01:01
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Szopi
2013. júl. 17. 01:04
 2/22 A kérdező kommentje:
A kérdést egy kicsit rosszul fogalmaztam meg, most látom de mindegy.
2013. júl. 17. 01:06
 3/22 anonim ***** válasza:
na cső
2013. júl. 17. 01:08
 4/22 anonim ***** válasza:
Igen, vannak még olyan lányok! :)
2013. júl. 17. 01:09
 5/22 anonim ***** válasza:
Igen, de csak ezek miatt azért még nem fog senki beléd szeretni.
2013. júl. 17. 01:10
 6/22 anonim ***** válasza:

egyre kevesebb az ilyen, ha csak nem leszel drogos alkoholista meg miegymás.

hamarosan úgy is megtalálod a hozzád illőt.

mit sportolsz ? van lehetőséged ott lányokkal ismerkedni ?

2013. júl. 17. 01:16
 7/22 anonim ***** válasza:
Igen vannak, bár én nem járnék veled, mert szeretek bulizni. Miért nem ismerkedsz az egyetemen?
2013. júl. 17. 01:16
 8/22 anonim ***** válasza:

honnan veszed,hogy ezek csupa jó tulajdonságok?

egy rendes férfi időnként megiszik egy sört,és ha dugás van kilátásban,akár egy cigit is elszív a csajjal és nem köhög be tőle.

amúgy meg jobb ha tudod,hogy a nők imádják a piát,uh a józan kis életed inkább rossz pont ebből a szempontból.

2013. júl. 17. 01:18
 9/22 anonim ***** válasza:
89%
#8 Nem iszom alkoholt, utálom a részeg embereket és valószínűleg nem én vagyok az egyetlen ilyen nő, szóval erről ennyit.
2013. júl. 17. 01:24
 10/22 A kérdező kommentje:
Utolsó: azokat is csinálom már mint a sör meg egyebek, tehát iszok alkoholt csak nem midig, azrét fogalmaztam meg rosszul a kérdést, tehát akkor inkább úgy mondom, hogy olyan ember vagyok akik a legtöbb lány, szeretne, persze azok alapján amit olvastam a gyk-n is., hogy milyen pasit "szeretnének", de ahogy tapasztalom is meg látom, hogy inkább azokra mennek rá akik "elérhetetlenek" és csajozó gépek.
2013. júl. 17. 01:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!