Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiúk is szeretik ezeket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk is szeretik ezeket a programokat, vagy csak azért mennek bele, hogy ne legyen belőle balhé?

Figyelt kérdés
A barátommal három hónapja vagyunk együtt. És még régebben megjegyeztem, hogy imádom az őszt, és egyszer szívesen sétálnék vele egy erdőben, vagy egy olyan parkban, ahol rengeteg falevél van, naplementekor, mert az gyönyörű. Erre tegnap mondta, hogy ma készüljek úgy, hogy megyünk sétálni naplementekor, mert már van sok falevél, és emlékszik rá, hogy ezt mondtam. Én nagyon megörültem neki, hogy emlékszik erre. De aztán eszembe jutott, hogy egy ilyen séta tetszik neki is? Vagy csak az én kedvemért megy bele? Volt egy korábbi "barátom", aki harmadik randin a fejemhez vágta, hogy már éppen ideje lenne lefeküdnöm vele, mert sétálgatott már eleget, és nehogy azt higyjem, hogy ez olyan nagy élvezet a férfiaknak. Mikor mondtam, hogy ennyi a "kapcsolatunknak", akkor búcsúzáskor a fejemhez vágta, hogy emlékezzek majd arra, amit most mondott, amikor a tizedik fiú fog kidobni, mert én sétálgatni akarok, és hgoy ezt ők utálják, csak a mi kedvünkért mennek bele néha-néha. Tényleg így van?
2009. okt. 21. 12:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
68%
Eljutott az agyáig, hogy hancúrozni akarsz a leveleken, mikor már kezd sötétedni, hogy ne lássak meg Titeket. Te kis malac!
2009. okt. 21. 13:03
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
az a srác aki ilyet mondott az egy köcsög volt :/ én szívesen sétálnék ilyen körülmények között... 18/f
2009. okt. 21. 13:13
 3/17 anonim ***** válasza:
67%

Ne gondold azt, hogy mindenki ugyanúgy reagál egy dologra.

Ez egy romantikus dolog, és aki igazán szeret az kivárja mikorra megérik a gyümölcs. Akkor sokkal édesebb...

2009. okt. 21. 13:19
 4/17 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem is ez az egyik legmeghittebb dolog mikor egyedül egy szép környezetben sétálunk kézenfogva. De a végéről le ne maradjon a csókcsata, mert szerintem úgy az igazi, kicsit megálltok valahol és magadhoz húzod, aztán hajrá. Szerintem szép emlékeket hagy egy ilyen kikapcsolódás mindkét félben. Kár h nem sokan szeretik pedig szívesen elhívnék lányokat ilyenre is ahelyett h állandóan retek gyorskajáldákba meg moziba meg hasonló típushelyekre mászkálunk.
2009. okt. 21. 13:20
 5/17 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem ne azzal foglalkozz hogy szeretik a fiúk vagy sem.

Örülj neki hogy nem fejeltette el hogy mit szeretsz ha csak a kedvedben szeretne járni már nem is elég?

Azért a sétákat ne vidd túlzásba szerintem.

De az a legjobb ha megkérdezed hogy csak a kedvedért mondta vagy tényleg szeretne sétálni.

Én 30/F vagyok és nem mondom hogy szeretek de azt sem hogy nem szeretek ősszel sétálni.

De ha a párom szeretne menni akkor természetesen mennék vele.

2009. okt. 21. 13:27
 6/17 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem egy kapcsolatba kell a hancúrozás is, meg a séta is.
2009. okt. 21. 13:28
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Nem arról van szó, hogy mindig sétálni akarok. Már két hónapja neki adtam a szüzességemm, és szeretkezünk majdnem minden nap, csak most mégis jól esik egy kis séta is. És tényleg gyönyörű a táj. Séta után lesz hancúr is. :-) Csak most "előjátéknak" tökéletes lesz ez is. :-)
2009. okt. 21. 13:33
 8/17 anonim ***** válasza:

és ezalatt a 3 hónap alatt még nemvoltatok együtt? mármint szexuálisan.

amúgy ez a fiú lehet h ennyire rendes, és tényleg élvezi majd a sétát, azért mert te élvezed, és neki ez okoz majd örömöt. viszont azt sem lehet csinálni, hogy csak sétálgattok, meg romantikáztok, de a szexnek semmi jelét nem mutatod. persze ha 16 éves vagy, ebben semmi rossz nincsen.

vmilyen szinten az előző barátodat is meglehetett érteni, csak nem ennyire durván kellett volna kifejeznie magát. ha vkivel már 4-5-6 hónapja vagy együtt, és még mindig csak az erdei sétáknál tartotok, az már nemegészen oké szerintem. egy kapcsolatba (ha elég idősek vagytok) a szex is ugyanúgy beletartozik, mint mondjuk egy romantikus erdei séta. ésha te szereted a barátod, akkor a szexnek sem kéne h probléma legyen.

2009. okt. 21. 13:33
 9/17 anonim ***** válasza:
76%

most látom h írtál hogy már szexeltek is.

akkor csak gratulálni tudok neked, mert igen kedves és rendes barátod van. hogy emlékszik ezekre a dolgokra, és maga ajánlja fel h menjetek el. ha semmi kedve nemlenne hozzá, hidd el h nem ajánlaná fel :D valszeg ő egyedül nem menne el ősszel az erdőbe sétálni, de veled szívesen, mivel szeret téged, és neki az is örömöt okoz ha neked örömöt szerezhet.

2009. okt. 21. 13:35
 10/17 anonim ***** válasza:
82%

Nem, mi fiúk útálunk mindent ami természet, különösen a szép környezetet utáljuk.

Komolyre fordítva a szót: mis is szeretünk a természetben sétálni, bár szerintem a lányokat inkább a dolog romantikája ragadja meg, a fiúkat meg a természer szépsége, de a lényeg a fontos: sétálni jó, különösen azokkal akit ket szeretünk.

2009. okt. 21. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!