Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk is szeretik ezeket a programokat, vagy csak azért mennek bele, hogy ne legyen belőle balhé?
Ne gondold azt, hogy mindenki ugyanúgy reagál egy dologra.
Ez egy romantikus dolog, és aki igazán szeret az kivárja mikorra megérik a gyümölcs. Akkor sokkal édesebb...
Szerintem ne azzal foglalkozz hogy szeretik a fiúk vagy sem.
Örülj neki hogy nem fejeltette el hogy mit szeretsz ha csak a kedvedben szeretne járni már nem is elég?
Azért a sétákat ne vidd túlzásba szerintem.
De az a legjobb ha megkérdezed hogy csak a kedvedért mondta vagy tényleg szeretne sétálni.
Én 30/F vagyok és nem mondom hogy szeretek de azt sem hogy nem szeretek ősszel sétálni.
De ha a párom szeretne menni akkor természetesen mennék vele.
és ezalatt a 3 hónap alatt még nemvoltatok együtt? mármint szexuálisan.
amúgy ez a fiú lehet h ennyire rendes, és tényleg élvezi majd a sétát, azért mert te élvezed, és neki ez okoz majd örömöt. viszont azt sem lehet csinálni, hogy csak sétálgattok, meg romantikáztok, de a szexnek semmi jelét nem mutatod. persze ha 16 éves vagy, ebben semmi rossz nincsen.
vmilyen szinten az előző barátodat is meglehetett érteni, csak nem ennyire durván kellett volna kifejeznie magát. ha vkivel már 4-5-6 hónapja vagy együtt, és még mindig csak az erdei sétáknál tartotok, az már nemegészen oké szerintem. egy kapcsolatba (ha elég idősek vagytok) a szex is ugyanúgy beletartozik, mint mondjuk egy romantikus erdei séta. ésha te szereted a barátod, akkor a szexnek sem kéne h probléma legyen.
most látom h írtál hogy már szexeltek is.
akkor csak gratulálni tudok neked, mert igen kedves és rendes barátod van. hogy emlékszik ezekre a dolgokra, és maga ajánlja fel h menjetek el. ha semmi kedve nemlenne hozzá, hidd el h nem ajánlaná fel :D valszeg ő egyedül nem menne el ősszel az erdőbe sétálni, de veled szívesen, mivel szeret téged, és neki az is örömöt okoz ha neked örömöt szerezhet.
Nem, mi fiúk útálunk mindent ami természet, különösen a szép környezetet utáljuk.
Komolyre fordítva a szót: mis is szeretünk a természetben sétálni, bár szerintem a lányokat inkább a dolog romantikája ragadja meg, a fiúkat meg a természer szépsége, de a lényeg a fontos: sétálni jó, különösen azokkal akit ket szeretünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!