Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiúk is szeretik ezeket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk is szeretik ezeket a programokat, vagy csak azért mennek bele, hogy ne legyen belőle balhé?

Figyelt kérdés
A barátommal három hónapja vagyunk együtt. És még régebben megjegyeztem, hogy imádom az őszt, és egyszer szívesen sétálnék vele egy erdőben, vagy egy olyan parkban, ahol rengeteg falevél van, naplementekor, mert az gyönyörű. Erre tegnap mondta, hogy ma készüljek úgy, hogy megyünk sétálni naplementekor, mert már van sok falevél, és emlékszik rá, hogy ezt mondtam. Én nagyon megörültem neki, hogy emlékszik erre. De aztán eszembe jutott, hogy egy ilyen séta tetszik neki is? Vagy csak az én kedvemért megy bele? Volt egy korábbi "barátom", aki harmadik randin a fejemhez vágta, hogy már éppen ideje lenne lefeküdnöm vele, mert sétálgatott már eleget, és nehogy azt higyjem, hogy ez olyan nagy élvezet a férfiaknak. Mikor mondtam, hogy ennyi a "kapcsolatunknak", akkor búcsúzáskor a fejemhez vágta, hogy emlékezzek majd arra, amit most mondott, amikor a tizedik fiú fog kidobni, mert én sétálgatni akarok, és hgoy ezt ők utálják, csak a mi kedvünkért mennek bele néha-néha. Tényleg így van?
2009. okt. 21. 12:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én mindig viszem a krosszmotoromat is az erdőbe...
2009. okt. 21. 14:30
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem szívesen elsétálgatnak ők is,aztán otthon úgyis össze lehet bújni a séta után a jó melegben :-)

Egyébként az én barátom hétvégén felvetette,hogy mehetnénk kirándulni valamikor a héten :-DDD

Én mondjuk inkább a városban szeretek este korzózni,meg andalogni.Viszont ő ezt teljesen magától találta ki,hogy menjünk kirándulni.

Egyébként nyilván van olyan dolog,amit te is megteszel a párodért,és van olyan is,amit ő tesz meg érted.Ha mondjuk annyira nem is rajong azért a bizonyos dologért,de a kedvedért megteszi.

2009. okt. 21. 14:57
 13/17 kolosszus22 ***** válasza:

Nem vagyok az a túlzottan romantikus alkat(bár néha azért jó dolog), de a természetet szeretem. Tehát egy ilyen kis séta nekem is kedvemre való lenne.

22/F

2009. okt. 21. 15:18
 14/17 anonim ***** válasza:

..két hónapja együtt vagytok, azért megy veled sétálni mert szeret veled lenni! és amit együtt csináltok az jó!:D

én is mennék.sőt meg is beszélem barátnőmmel, úgyis itt lesz az őszi szünet!:D:D:D Köszi az 5letet!!:DD:

amúgy meg előbb a séta, aztán a hancúrozás!:)

2009. okt. 21. 16:02
 15/17 anonim ***** válasza:

Én imádom az erdőt,mindig úgy érzem,hogy a nyugalom vesz körül.Nincs szebb dolog az érintetlen természetnél!

Én imádom az ilyen helyeket,de a barátnőm kevésbé lelkes e témában a kelleténél!

21/f

2009. okt. 21. 17:01
 16/17 anonim ***** válasza:
en szeretek,lehet egy csomo jo fenykepet csinalni.de azert a sexet se hanyagold
2009. okt. 21. 17:08
 17/17 anonim válasza:
23 évesen úgy vélem, hogy a program legyen bármi, csak legyek kedvesemmel és boldoggá tesz! Legyen ez egy esti séta egy parkban vagy naplemente nézegetése, egy színház (akármilyen nyálas darab) vagy egy csöpögősebb film kettesben való megnézése... Hidd el ha a hálóban nincs gondotok és magától hozza fel akkor biztos nem akkora fakír, hogy olyat találjon ki ami neki kínos vagy kellemetlen lenne... Szóval hajrá! Ha már itt tartunk valentin napra ajánlatos a Budavári labirintus bejárása is!!! Van fáklyás programjuk is, ilyenkor minden lámpát lekapcsolnak és egy darab fáklyával a kezetekben mászkálhattok lent, ha egy-két óra kalandra vágytok... izgis és meghitt!!!
2009. okt. 28. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!