Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért csak azokat szeretik, akik poénosak, és a komolyabbakat nem?
Értem én,hogy nem lehet egy kapcsolatnak abból kiállnia,hogy ketten sakkoznak egy szobában,de szerintem egy 20-21 éves lánynak szerintem már komolyodnia kellene.Valamiért nem is tudok legújabban hülyéskedni,egyre komolyabb vagyok,és ez kezd probléma lenni.Miért?
21F
kiállnia nem kell a kapcsolatnak ebből.
és szerintem nem csak a hülyéket szeretjük,szerintem.
20l
Azért a poénosabb fiúkat szereti a legtöbb lány, amiért a fiúk a poénosabb lányokat szeretik. Egyébként szerintem nem ez a lényeg. De inkább poénbomba gyerekkel lennél együtt,mert mellette nem lehet unatkozni (olyan gyakran:P) Egyébként ez nem igaz hogy azokkal szeretik. Ez több dologból áll össze. persze nagyobb figyelmet kapnak az ilyen fiúk és lányok, így könnyebben észre veszik őket, könnyebben ismerkednek is. Egyébként én is egyre komolyabb vagyok. Szerintem ez a korral jár:D:P
21l
Én nem tudnék meglenni komolyság nélkül, sőt, menekülök onnan, ahol állandóan megy a majomparádé. Szükségem van viszont egyfajta kötetlenségre, pontosabban hogy ne azt lesse folyamatosan a barátom, hogy éppen mit csinálok rosszul vagy hogy mi nem tetszik neki rajtam. Ehhez pedig szerintem kell egy bizonyos fokú oldottság és rugalmasság, amivel meg (mily rettenet) gyakran együtt jár a humor. Nálam a komoly életszemlélet a nyerő, de csak akkor, ha nem egy minden szituációban búvalb****** illetővel kell szembesülnöm.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!