Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak még olyan lányok akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan lányok akik ezeket szeretik?

Figyelt kérdés
Nem szoktam eljárni bulikba, szeretek főzni, kedves megbízható ember vagyok. Csak azét kérdezem mert még sohasem volt barátnőm,pedig már 20 lassan 21 leszek. És egyre rosszab lesz nekem, mert "szeretethiányos" is vagyok már, nem cigizem, nem iszok alkoholt, tehát csupa jó tulajdonság amiket a lányok "állítólag" szeretnek szerintem meg van bennem , és mégsetudok találni pedig sportolok is meg minden.
2013. júl. 17. 01:01
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Vannak még lányok, akik értékelik az ilyen srácokat(pl. én is a jófiúkat szeretem), de gondolom itt a baj inkább az önbizalomhiánnyal van...
2013. júl. 17. 10:48
 22/22 anonim válasza:

Igen, vannak.. én is az ilyeneket szeretem.

A gond (ahogy már mások is leírták) a magabiztosságoddal és a kiállásoddal lehet. Próbálj meg azon változtatni!

Nem mondom, hogy járj szórakozóhelyekre, és próbálj ott ismerkedni... nem, mert ott nem ilyen lányok vannak.

Ismerkedj az egyetemen/munkahelyen, ismerősök által, vagy olyan helyeken, ahol hasonló lányok vannak...

Kitartás! ;)

2013. júl. 17. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!