Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan lányok akik ezeket szeretik?
"egyre kevesebb az ilyen, ha csak nem leszel drogos alkoholista meg miegymás.
hamarosan úgy is megtalálod a hozzád illőt.
mit sportolsz ? van lehetőséged ott lányokkal ismerkedni?"
Drogot még ki se probáltam hol a cigit se. Kondizok, Gyúrok, (crossfit) és kungfuzok. Sajns nem nagyon van ott se lányokkal ismerkedni, meg ahol lakom itt sem.
a gyikre írogató tini lányok álommázas képzelgései ne legyen mérvadóak.
szociálisan,társasági életben fejleszd magad,és csak akkor legyél őszinte,ha kiérdemelte a másik,vagyis játékosan flörtölj inkább,soha ne egyenesen válaszolj.
hú bakker!
pedig a crossfites csajok között tényleg vannak bombázók.
jah de 21 vagy.
fiatal csajok meg ritkán gyomatják.
Amit leírtál az jó, de önmagában semmi. Persze ne legyél egy alkoholista vadbarom, de ne ettől várd, hogy beléd szeressen valaki.
Milyen vonzó tulajdonságod van? Mi az, amire szerinted egy lány felkapja a fejét veled kapcsolatban és azt gondolja, "hű, ez a srác érdekel"? A fent leírtak közül ugyanis egyik sem az.
Igen, ez egy elképzelt tökéletes kergetett ideál. :) Egy ideig én is így voltam, hogy ne igyon, ne cigizzen, me drogozzon, ne bulizzon (,ne éljen?!). Viszont, én is elkezdtem bulizgatni, szeretem a házibulikat, alkalmanként a kocsmákat is. Néha jól esik este sétálni, majd meginni egy sört. Bulikkor jól esik néha meginni több felest, és berugni. :) Viszont cigi és fű nem kell.
Persze, ha Te ilyen vagy, nem lehet azt mondani, hogy menj el ide vagy oda. De ha még nem próbáltad, hárman-négyen elmehetnétek kocsmázni, felméregetni a terepet, és ha ebből egy heti rendszert csináltok, az sem baj. Nézegesd, szemezz, szelektálj, válassz. Hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!