Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim fél a nyilvánosság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim fél a nyilvánosság előtt a kezemet fogni, csókolózni velem ez gáz?

Figyelt kérdés
2013. okt. 2. 19:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
10-es: Ezt most nekem írtad? Mert én is így látom...
2013. okt. 2. 20:00
 12/18 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom ő hogy van ezzel de én anno azért nem fogtam meg a volt barátom kezét meg nem csókoltam meg mert szégyelltem mások előtt
2013. okt. 2. 20:03
 13/18 anonim ***** válasza:

Ha fél,az nem gáz.

Akkor lenne gáz,ha szégyellne mások előtt.

Mondjuk én igénylem a kézfogást,csókolózni zsúfolt helyen nem szeretek,csakis olyan helyeken,ahol nincs sok ember,mert zavarnak.

2013. okt. 2. 20:03
 14/18 anonim ***** válasza:
én meg szeretek nyilvános helyen szexelni
2013. okt. 2. 20:06
 15/18 anonim válasza:
Szerintem gáz. Kérdezz rá, hogy mi az oka ennek!
2013. okt. 2. 20:07
 16/18 anonim ***** válasza:

Gáz. Jó, csókolózni én sem szeretek utcán, vagy mások előtt, csak puszi! de hogy a kezedet sem fogja meg, az gáz. 2 dologra gondoltam hirtelen, vagy szégyell, vagy több barátnője is van, ezért nem mutatkozik veled nyilvánosan egyértelműen, nehogy egy másik barátnője vagy barátnője ismerőse meglásson titeket.

Mióta vagytok együtt?

2013. okt. 2. 20:12
 17/18 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy lerántották a gatyáját,az első csókjánál,mint a Ki nevel a végén-ben :D
2013. okt. 2. 20:27
 18/18 Lina93 ***** válasza:

Az, hogy nyilvánosság előtt nem akar csókolózni azt megértem. Nem illik.

Gondolj bele abba a helyzetbe, hogy pl.: állsz buszmegállóban egyedül, melletted egy pár, akik nyalják egymást... még neked kellemetlen.

Arról viszont elbeszélgetnék a helyedben a sráccal, hogy a kezed miért nem meri megfogni, szégyell vagy miért fél?

2013. okt. 2. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!