Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim fél a nyilvánosság előtt a kezemet fogni, csókolózni velem ez gáz?
Ha fél,az nem gáz.
Akkor lenne gáz,ha szégyellne mások előtt.
Mondjuk én igénylem a kézfogást,csókolózni zsúfolt helyen nem szeretek,csakis olyan helyeken,ahol nincs sok ember,mert zavarnak.
Gáz. Jó, csókolózni én sem szeretek utcán, vagy mások előtt, csak puszi! de hogy a kezedet sem fogja meg, az gáz. 2 dologra gondoltam hirtelen, vagy szégyell, vagy több barátnője is van, ezért nem mutatkozik veled nyilvánosan egyértelműen, nehogy egy másik barátnője vagy barátnője ismerőse meglásson titeket.
Mióta vagytok együtt?
Az, hogy nyilvánosság előtt nem akar csókolózni azt megértem. Nem illik.
Gondolj bele abba a helyzetbe, hogy pl.: állsz buszmegállóban egyedül, melletted egy pár, akik nyalják egymást... még neked kellemetlen.
Arról viszont elbeszélgetnék a helyedben a sráccal, hogy a kezed miért nem meri megfogni, szégyell vagy miért fél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!