Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem normális ugye? Többi lennt
Az osztályban 13-an vagyunk lányok.
Van egy osztálytársunk,aki elmesélte,hogy egy 35 éves férfival neten ismerkedett meg,és azóta telefonon tartják a kapcsolatot.Mesélt arról is,hogy a férfi feltöltötte 3 500 Ft-tal a kártyáját,és találkozni akar vele.Ráadásul a férfinak van egy felesége,és egy 10 hónapos kisfia.
Rajtunk lányokon kívül,senki semmit sem tud (anyukája sem).
Már megkérdeztük tőle,hogy mit szeretne tenni,vagy járna vele? és azt válaszolta,hogy : ő akarja.
Folyamatosan beszélgetnek telefonon stb,ami szerintünk gusztustalan.
Mit mondjunk neki,érvelve,hogy miért ne tegye?
Amúgy 14 évesek vagyunk.
A válaszokat előre is köszönjük, Üdv.: 8/1

Semmit. Minek avatkoznál bele az ügyébe, az ő dolga.
Hogyha elvan a férfival, jól érzi magát vele, akkor hiába mondanád, hogy miért ne tegye, úgysem fog hallgatni rád.
Meglepődtünk rajta nagyon.
Tudod az osztálytársunk és féltjük,mivan ha pedofil,és ha bántani fogja?...
azért csak kellene neki,valamit javasolni :/

Hát nagy baj van,mert semelyikőnkre sem hallgat :(
Igen...biztosan kikapna az anyukájától de más megoldás nincs :S
Köszönöm h segítettél

Előrevetítem, hogy csak a leírtakra támaszkodom! Nem ismerem egyik félt sem, tehát lehet, hogy amit írok marhaság!
Faszikám erősen pedofil!:)...a barátnőtök meg naív...! Tuti, hogy csak szexet akar a pasi!...ha megteszi vele...tuti, hogy nagy csalódás lesz! Mit gondol?? Ott fogja hagyni a feleségét és a gyerekét?? Nyilván nem! Helyetekben lépnék...vállalnotok kell, hogy a barátnőtök miután közbeavatkoztok nem kicsit pipa lesz!...jó megoldás a szülők bevonása...de én lennék olyan szemtelen, hogy a pasi feleségét is bevonnám:)!...akkor aztán lesz a haddelhad...
Ha az én gyerekemmel tenné ezt egy ilyen korú pasi, kitaposnám belőle még a ...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!