Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális, hogy a barátom ilyen hülye dolgai vannak? Bővebben lennt.

Figyelt kérdés
A barátommal 2 éve vagyunk együtt, és egyszerüen nem engedi, hogy kivágott felsőt vegyek fel. Miért van ez? Jó, mondjuk tényleg eléggé méretesek:D.. De ez miért van? Féltékenység? És hogy tudnám ezt kiverni a fejéből??
2009. dec. 29. 22:18
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
*barátomnak:D
2009. dec. 29. 22:19
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

ha ez bele van rögzülve,akkor nem tudod kiverni.

de hagyd,hogy irányítson! ha neked tetszik könyörgöm vedd fel! =)

2009. dec. 29. 22:21
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

*ne hagyd

előző voltam

2009. dec. 29. 22:21
 4/25 anonim ***** válasza:

a kérdésre: úgy, hogy közlöd vele, a te döntésed, mit hordasz, te sem kötöd ki, hogy márpedig csíkos pólót nem hordhat.

amúgy: lehet, hogy azzal van baja, hogy túlzásokba esel. ha van barátod, és olyan felsőt veszel fel, amiből a köldököd is kilátszik, akkor ő azt persze h sértésnek fogja fel, te se szeretnéd, ha más lányok nézegetnék az ő micsodáját és csorgatnák rá a nyálukat.

2009. dec. 29. 22:23
 5/25 A kérdező kommentje:
De hát épp ezaz, ne mesek túlzásokba, ne makaro kegoista lenni, de ha nem vagyok kivágottba akkor is "feltűnő" jelenség vagyok, ezt mindig ő is mondja..de ez azért kezd zavarni eza hülye szokása:S...Elkezdi hogy mások ne nézegessék a ...
2009. dec. 29. 22:24
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát engem nem érdekelne. Olyan ruhát hordok, amilyet akarok. Felőlem lenyomhat mérgében 50 guggolásból felugrást, akkor is fel fogom venni.
2009. dec. 29. 22:25
 7/25 A kérdező kommentje:
Azt mondja szerinte ez k..vás:O
2009. dec. 29. 22:27
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

engem az zavar ha egy lánynak kint van a dereka de az nagyon

16/F

2009. dec. 29. 22:27
 9/25 anonim ***** válasza:

két év alatt folyamatosan jelen volt ez a dolog? Szerintem is húzd csak föl az ilyen felsődet. Ami szép, azt meg kell mutatni :)

Ő meg legyen rád büszke és ne akarjon dugdosni. Mi lesz a következő? bezár valahova, hogy mások ne nézegessenek, mert hogy csak a kurv@kat szokták nézegetni? ugyan kérem! nőjjön már föl

2009. dec. 29. 22:32
 10/25 A kérdező kommentje:
de ez engem tényleg zavar, ami van miért ne rakhatnám ki, mindig hajtogatja, hogy mindneki látná de hát basszus nő vagyok:O A derékkal mi a baj:D?
2009. dec. 29. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!