Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális, hogy a barátom ilyen hülye dolgai vannak? Bővebben lennt.

Figyelt kérdés
A barátommal 2 éve vagyunk együtt, és egyszerüen nem engedi, hogy kivágott felsőt vegyek fel. Miért van ez? Jó, mondjuk tényleg eléggé méretesek:D.. De ez miért van? Féltékenység? És hogy tudnám ezt kiverni a fejéből??
2009. dec. 29. 22:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
ha még mindig vele vagy, meg is érdemled...
2009. dec. 29. 22:34
 12/25 A kérdező kommentje:
Az elején még nem zavarta, de most egyből megjegyzéseket tesz követeli, hogy akkor öltözzek át meg hogy miért pakolom ki úgy nézekki, mint egy kurv@... Eléggé féltékeny de hát istenem.. mit tegyek!
2009. dec. 29. 22:34
 13/25 anonim ***** válasza:
meg kéne értetni vele hogy nem azért vagy vele mert őt szereted, és akárki akárhogyan néz rád, nem számít, mert hozzá tartozol... szerintem...
2009. dec. 29. 22:36
 14/25 anonim ***** válasza:

a derék dologgal szerintem az a baj, hogy irtózatosan fel lehet fázni, vesegyulladás, medencegyulladás, esetleg nem lesz gyereked, plusz vannak, akiken ott van egy kis fognivaló, és gáz az, ha iszonyat kicsi nadrágba meg pólóba préselik magukat, közte meg lefittyed a háj.

legalábbis az én barátom ezzel indokolja a derékellenességet :D

2009. dec. 29. 22:38
 15/25 anonim ***** válasza:

mit tegyél, mit tegyél?

rúgd ki!

muszáj megvárni az első pofont?

2009. dec. 29. 22:39
 16/25 anonim válasza:
az én pasim is ilyen.nem engedi hogy kivágott felsőket hordjak.csak akkor vehetem fel azokat a felsőket amikor ő is velem van.szerintem csak nem akarja hogy mások bámuljanak engem mert nekem sincsenek kis melleim..vagy nemtudom.de már megszoktam :)
2009. dec. 29. 22:40
 17/25 anonim ***** válasza:
Én sem hagyom, hogy a baránőm kivágott felsőket vegyen fel. Mások ne lássák azt amit csak nekem szabad! Titeket nem zavarna, ha mondjuk a barátotok egésznap lehúzott sliccel járna, boxer vagy gatya nélkül? Gondolkozzatok el!! 20/F
2009. dec. 29. 22:55
 18/25 A kérdező kommentje:
De istenem, egy nőhöz ez is hozzátartozik!! Nem azt mondom, hogy mindig köldökig kivágottba járni, de ha csinosabban szeretnénk felöltözni...ez ugyanolyan mint a szép magassarkú..szerintem..
2009. dec. 29. 22:57
 19/25 anonim ***** válasza:
az én párom is dúskeblű, és sose fordult meg a fejemben hogy szólnom kéne hogy ne hordjon kivágott felsőket. Én büszke vagyok rá, és megbízom benne... Mi kell még? 24/F
2009. dec. 29. 22:57
 20/25 anonim ***** válasza:

mi az, hogy "nem hagynám"

na itt lenne vége a kapcsolatnak

a Kérdezőnél szerintem ez idővel csak durvább lesz

2009. dec. 29. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!