Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves vagyok! Már családról ábrándozom. Ez normális? (bővebben lennt)
sia!
szerintem az, hogy megfordult a fejedben normális dolog egy komoly kapcsolatban. Az, hogy nem akarod valóra váltani meg felelősségteljes, és szerintem így jó.
a 20 éve fiú letudja-e kötni magát kérdésre, szerintem igen,véülis már megtette,Veled van.
Ha az összeköltözésre gondolsz szerintem ne erőltesd, meg ha nincs önálló jövedelmetek, otthon laktok még stb..Ja és a legfontosabb, hogy ő is akarja:)
A 20 évesen elkötelezni magátra egy történet, mi párommal annyi idősek voltunk mikor megismerkedtünk,fél évvel később összeköltöztünk,azóta együtt élünk(ez 3éve volt, enyhítő körülmény,hogy nem otthon laktunk,hanem egyetem miatt egy városban,így jött a közös albérlet)A JÖVŐRŐL csupa nagy betűvel nálunk nincs még szó,minek erőltetni, jó így nekünk,suli után együtt költöztünk, de házasságot vagy gyereket még említeni se lehet előtte(nekem is csak azé fekszik jobban a téma, mert azé csak lányból vagyok), és ez jogos is, 23 évesen még van időnk,rengeteg...
Szia!
Szerintem teljesen normális. Én is nagyon vágyom már normális családra talán azért is mert nekem nem jutott, dehát ilyen az élet. Mondjuk én már egy lépéssel előtted járok, mert én már a párommal élek, de már megvannak a gyereknevek, sőt egyik este már arról beszélgettünk, hogy császár legyen vagy természetes szülés:D Ha a barátod nem akar tervezni, akkor ne erőltesd rá mert a fiúk sokkal ijedősebbek ilyen téren mint mi:) Az pedig csak becsülendő, hogy éretten gondolkodsz és előbb a körülményeket szeretnéd megteremteni a házassághoz és nem beleugrani. Én drukkolok nektek, sok sikert
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!