Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha a párom nem enged el engem bulizni? Lennt a részletek
aranyom, maradjá' otthon azt takarítsá'.
Babi néni 76/L
Mondd meg neki hogy vannak jogaid,es o nem az apad...
Gondolom mar nem vagy kislany.Eleg nagy rohadek(mar bocsi a kifejezesert) lehet a baratod hogyha mindig magabol indul ki.
Neki szabad volt elmenni egy buliba es felre kurni,te meg meg egy buliba se mehetsz el?!
En ugy elkuldenem a p*csaba...
Keresnék magamnak olyat,aki azt adja nekem,amit ő maga is elvár tőlem.Ergo hűséges,és megbízható.
Egyébként Babi néni,kib@szott unalmas vagy már,sőt,poénos sem vagy.
Aham, megcsalt, és nem is bízik benned.
Nem tartom normálisnak, de ez énvagyok. Úgy dobnám ki, hogy csak nyekkene, de ezis énvagyok.
Kurvära nincs köze hozzá, hogy hová mész szabadidődben, sz@rjál rá, nekem is volt ilyen pasim, 3 hét!! után kiakadt ugyanezen, szombat du. felhívott és mondta hogy jön ki buliba én meg mondtam hogy hát este megyek én is a csajokkal, erre, hogy én hogy képzelem, hogy előzetes bejelentés nélkül lemegyek, és nem beszélem meg vele, mert biztos megcsalnám stb., mondanom sem kell két nap múlva dobtam...
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!