Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm nem akar dolgozni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm nem akar dolgozni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Pár hét múlva a munkám miatt Luxemburgba kell költöznöm. A barátnőmet is vinném magammal, de mióta megtudta, hogy megyünk, folyton azzal nyaggat, hogy mikor kérem már meg a kezét. Jó lenne, ha ott végre keresne magának valami munkát is, de nem tudom hogy elmondjam-e neki, hogy ez nekem nem nagyon tetszik.

2013. okt. 1. 20:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mondjad meg: megkérem a kezed ha kint mindketten gyűjtünk a közös jövőre.
2013. okt. 1. 20:59
 12/19 A kérdező kommentje:
Félek, hogy meg fog sértődni. Korábban már kijelentette, hogy az első néhány hónapban biztos, hogy nem fog dolgozni, mert meg akarja tanulni a nyelvet, de nem hiszem, hogy utána csak úgy el fog menni.
2013. okt. 1. 21:03
 13/19 anonim ***** válasza:
11%

szóval nem tudja a nyelvet...így milyen melót kapna?

dobd ki a franba! ingyenélő!

2013. okt. 1. 21:06
 14/19 anonim ***** válasza:
2013. okt. 1. 21:07
 15/19 anonim ***** válasza:
21%
Vannak emberek akiknek büdös a munka... SOHA nem fog megváltozni,hagyd a francba!
2013. okt. 1. 21:18
 16/19 anonim ***** válasza:
39%
Munka mellett is lehet nyelvet tanulni. Én is épp ezt csinálom ;)
2013. okt. 1. 21:22
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Keressél annyi pénzt, hogy neki ne keljen dolgoznia.
2013. okt. 1. 21:29
 18/19 anonim ***** válasza:
59%

Én 30pluszos ffi ként biztos nem vennékell el egy ilyen nőt.

Ez egész biztos!

24 éves nem 16!!!!

Simán rajtad élősködő! !!

Eljegyzés majd gyerek aztán meg vasalható a fejed hogy nem győzött dolgozni ő meg otthon várja a kanokat

2017. aug. 1. 14:30
 19/19 anonim ***** válasza:

Én nem értem ezen mit kell gondolkozni.

Neked kell tudni mit akarsz baszus,ha nem akarod eltartani ő meg nem akar dolgozni,ráadásul te ki akarsz menni külföldre ő meg nem,szerintem egyértelmű mit kell tened.

Az ő magánügye ,hogy mit kezd az életével,ahogy a tied is ,hogy te mit kezdesz a tiedel.

Viszont ha ennyire mások vagytok es más az elkébzelésetek az életről akkor sajnos nem lehet mit tenni ,el kell engedni ez van.

Ha nem akar dolgozni ne tegye,és nem akar kimenni külföldre ne mennyen ,ő élete azt csinál vele amit akar.

Viszont ha ez neked nem felel meg ,akkor hagyd ott és menj el küldöldre és keres egy hölgyet akivel egyforma az elkébzelésetek.

Ilyet még nem is hallotam hogy valaki ilyenen rinyál.

Ha a lány szeretne téged már rég nyitot volna az elkébzeléseid felé ,ha te szeretnéd a lányt akkor meg te az övié felé ,ennyi.

Ha dolgozni akarna (ha csak nem beteg mert úgy más ) akkor dolgozna ,vagy ha nem is dolgozna mert nem talál munkát akkor legalább vissza menne az iskolába tanulni ,hogy legyen valami szakmája amivel el tud helyezkedni.

Nem tud elhelyezkedni,akkor megmondanám a barátnődnek ,hogy kedves támogatlak menj vissza a suliba segìtek neked a tanulásban ,és tanulj amit szeretnél után menj el dolgozni.Visszont ha még ezek után se tesz semit ,nem megy vissza legalább tanulni hogy utána eltudjon helyezkedni ,akkor tényleg nem is akar dolgozni,ha neked ez így nem jó akkor enged el.

Van egy hasolo barátnőm,nincs semilyen iskolai végzetsége csak 8 általánosa ,aztán nagyon nehezen kap munkát ,de ahova felveteszik onnan ki is rugják egy -kétt honap múlva.Szoval ő tényleg kereset csak "beteg"volt a csaj valami nem stimel vele mert minden honnan kirugják,nem érti nem fogja fel mit kell csinálni,szerintem valami idegi baja lehet.Viszont mondtam neki hogy ha az erős fizikai munka nem megy neki akkor menjen vissza a suliba legalább és tanuljon aztán hátha tud valami könnyebb melót végezni,de hát tanulni is lusta volt.Viszont a férje nagyon jó fej vele,mellette áll ,eltarcsa,sőt visszi ide oda ,Franciaország,Görögország,stb.

A csaj bün ronda ,valami idegrendszeri baja is van,de a férfinek önbizalom hiánya volt,nem volt szerencséje a nőkel azt ez lett belőle.

Én meg fiút se találok magamnak peddig elenkezőleg,én szoktam pénzt adni a fiúknak és nem ők nekem ,igaságtalan az élet.

2020. júl. 15. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!