Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Még mindig megmagyarázhatatlan dühöt érzek az exem iránt.
Figyelt kérdés
Lassan 2 éve hogy elhagyott, megcsalt egy sráccal, Ő volt az első szerelmem. Akkor megfogadtam, hogy egyszer még bosszút állok. De ez az érzés két év alatt sem lankadt, ugyanúgy meg akarom bosszulni amit tett. Menjek pszichológushoz? Saját magamról azt gondolom, hogy közveszélyes vagyok.. ugyanis mikor elhagyott, elkezdtem konditerembe járni, és MMA edzésekre, mára elég "jó harcos" lettem. Csak az a gond, hogy az exem miatti feszültségben, ha valaki már rám néz, azonnal nekimegyek.. emiatt már közösségbe se járok..2013. okt. 1. 17:07
11/11 anonim válasza:
*engem senki nem nézhet hülyének!
Miért? Ki vagy te?:D
Akkor legyél olyan férfi és ember, hogy ne érje meg senkinek, mert lelkileg többet veszít ha elveszt, mint egy másik ember:)
Követelőzdni bárki tud, csak szerintem felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!