Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzek így régóta?
Figyelt kérdés
Nem volt még barátnőm, de néha rám tör az érzés, hogy jó lenne. Ilyenkor önkielégítés után el is múlik. Miért van ez? Normális dolog?
24/f
2013. szept. 24. 10:18
1/24 anonim válasza:
az nem normális hogy 24 évesen még nem volt barátnőd. Valószinüleg baj van a szocializálódásoddal vagy az önértékeléseddel, szociális kapcsolataiddal. Barátaid azért vannak? Az ember társas lény ,szüksége van társra ráadásul testi igényei is vannak. Ez a néha rád tör érzés milyen gyakran van? csak olyankor maszturbálsz? csak mert egy egészséges fiatal férfi ha nincs kapcsolata naponta két napont minimum maszturbál, de akár gyakrabban is.
2/24 anonim válasza:
naponta kétnaponta? nem sok az kicsit?
3/24 anonim válasza:
egy egészésges fiatal felnött vagy tini fiúnál??? nem nem sok. A legtöbb fiú akár naponta többször is maaszturbál. Ráadásul a legtöbb férfi még tartós kapcsolatban kielégitő nemi élet mellett is maszturbál időközönként, söt a nők közül is sokan.
4/24 anonim válasza:
aki mindennap csinálja annál sztem valami nem kóser.
5/24 A kérdező kommentje:
Vannak barátaim, naponta kb. 3x maszturbálok átlagosan.
2013. szept. 24. 10:31
7/24 A kérdező kommentje:
Mert jól esik?
2013. szept. 24. 10:33
8/24 anonim válasza:
te pasi vagy 60%-os? Kicsit olvass utána milyen gyakran maszturbál egy egészséges fiatal fiú, férfi.... Én nő létemre is tisztában vagyok vele. De tény hogy tanultam is erről.
9/24 anonim válasza:
és mit nézel közben, poreszt?
10/24 A kérdező kommentje:
Igen!
2013. szept. 24. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!