Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már régóta érzek iránta valamit, de ő egy másik lányt szeret. Mit csináljak? 16/L
Figyelt kérdés
1 éve ismerem és eleinte haverok voltunk, aztán interneten többször is megbeszéltük hogy többet szeretnáénk, de sosem jött össze..most elmondta hogy ő egy lányba szerelmes nagyon, de én is szeretem, nem mertem elmondani neki..szerintem nem is fogom..de nagyon rosszul esik, szerintetek elmondjam neki? vagy várjam meg hogy mi lesz a másik lánnyal? tanácsokat szeretnék.2013. júl. 3. 22:18
1/2 anonim válasza:
Sajnálom :/
Ezt hívják szerelmi bánatnak. Nem tudsz neki parancsolni, hogy kibe szeressen bele. Lehet, hogy beléd meg másik két fiú szerelmes titokban, és nagyon fáj nekik, hogy nem viszonzod. Sajnos így jártál. De járhattok még. Mondok neked valamit: Aztán nehogy várj rá! ;) Megbeszéltetek valamit. Nem tartja magát hozzá. Nehogy fuss utána, mert ott van még 100 meg 100 álompasi, akik eddig nem vettek észre. Igyekezz túllépni rajta, hogy te magad is észrevedd őket.
Ha bármi baj van még írj privit. :) Sok sikert a fiúkhoz!
2/2 anonim válasza:
#1 vagyok
az utolsó dolog amit tehetsz érte, az az, hogy most megmondod neki, hogy szereted. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!