Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan viselkedjem, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedjem, amikor így érzek? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

26 éves nő vagyok,4 éve vagyunk együtt a párommal. Szeretjük egymást, de a párom nincs mindig érzelgős, szerelmes hangulatában, most sem.

Az eszemmel tudom, hogy ilyenkor jobb pár napra békén hagyni, hogy én kezdjek el hiányozni neki.

De közben én ilyenkor is nagyon vágyom az érzelmességre és nagyon tudok szenvedni.

Hogyan lehet teret hagyni a másiknak, úgy hogy közben azért mégis éreztetem a törődésem?

2013. szept. 12. 16:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Csakis úgy,hogy nem az ő szeretetétől és visszajelzéseitől teszed függővé a kedved,hangulatod.Foglald el magad hasznos dolgokkal,kicsit vegyél vissza,érezze,hogy nem függsz érzelmileg tőle.Ha fontos vagy neki,olyankor majd ráébred arra,mennyire szeret valójában.
2013. szept. 12. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!