Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt hogy bárhol lehet ismerkedni leszólítani amikor a gyakorlatban ez nem igaz?
A kapcsolatok túlnyomó része nem így alakul ki, hanem vagy diszkóban, de inkább baráti társaságok ismeretségi körök esetleg suli-évfolyam társak.
Hol ismerkedjek..? Mert a neten még válaszra sem méltatnak, persze egyébként olyan mesterséges és személytelen is a neten, hogy általában semmi nem lesz belőle.
(26F) Szűz. (Sajnos nem a horoszkópom)
akinek szimpatikus vagy, azt nemfogja érdekelni, ohgy hol vagytok. szóba áll veled. ennyi.
az önbizalmaddal, és a kisugárzásoddal vannak problémáid.
Na ilyet végképp nem láttam, elképzelni sem tudom... biztos nagyon jóképű fickó lehetsz...
Vagy én vagyok egy bányarém már nem tudom... Valamiért lekoptattak már egy jó páran meg
'legyünk barátok' = a soha viszontlátásra...
Amúgy én nem kifejezetten a 'szexet hajtom'
,meg a 'szüzesség elvesztését'...
Hanem egy rendes kapcsolatot szeretnék egy rendes lánnyal...
Vannak akik nagyot csalódtak a Pua-ban.
Mert ott is ugyan az a forgatókönyv...
Bizonyos típusú férfiak sikeresek bizonyosak az istenért sem...
Például kinek van ideje és pénze MEX DE LUXE méregdrága tanfolyamira amik sokszor kimerülnek egy Morisons-os kiszenvedésben..
NA megin más megtartani egy csajt vagy egyáltálan odáig eljutni vele hogy "Jártok" mert nekem ezidáig ez sem sikerült..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!