Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Vannak olyan lányok akiket nem mernétek leszólítani? Miért?
Viccet félretéve, és ugy vagyok vele, hogy lesz@rom ki ő, mit csinál , hol van kivel mikor, ha tetszik és nincs párja odamegyek hozzá, felveszem ezt a lesz@rom mi lesz stílust és ennyi.
Nehogy már mindenki azt képzelje h ő húúde nagy valaki meg milyen szexi és ezért nem merik leszólítani.
Lesz ami lesz aztán kész, ha úgy gondolkodom, hogy "még is ki ő?? egy senki" és így megyek oda, akkor nem érdekel ha Nem lesz a vége. De így nincs az bennem h jajj de félek húúhha mi lesz jajj istenem végem van ha nemet mond.
aztán ha igen akkor persze mindjárt jobb :)
ASOT - ezzel csak az a baj h nem mindenki képes így felfogni és így hozzáállni...és ezért nehezebb.
De próbálok én is átállni erre, és akkor nem talán tragédia.
Van ilyen.Ha nagyon tetszik vagy nem látom esélyét.
De általában oda megyek,csak izgulok
A felső kategóriás csajokat nem merem leszólítani, hogy miért? Nem tudom. Talán, mert sokkal nagyobb csalódásként érem meg az ő elutasításukat,mint egy átlagos csak kikosarazását. Nagyon különlegesnek kell lenni a szememben ahhoz egy ilyen csajnak, hogy össze szedjem magam és megszólítsam.
22/F
a hírességekkel, de még a selejtesekkel is , az a gond h megközelíthetetlenek, mert ezek a nyomik a celebfélék akik azt hiszik ha részt vesznek egy valóvilágban akkor már sztárok, és még az ilyen gyökereket is nehéz elérni, hát még egy Dukai Reginát vagy debreczeni zitát vagy isten tudja....
elérhetetlenek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!