Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Vannak olyan lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Vannak olyan lányok akiket nem mernétek leszólítani? Miért?

Figyelt kérdés
2012. szept. 22. 17:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nincs,max ha el utasít,meg próbáltam,és el buktam.
2012. szept. 22. 18:11
 12/18 anonim ***** válasza:
Ja, Emma Watsont :/
2012. szept. 22. 18:24
 13/18 anonim ***** válasza:
Justin Biebert nem merném. Meg nem is nagyon akarom.
2012. szept. 22. 18:30
 14/18 anonim ***** válasza:
Igen! Kiszel Tündét biz Isten nem merném!
2012. szept. 22. 19:04
 15/18 anonim ***** válasza:
nincs, leszólítok bárkit. miért nem megyek oda hozzá akkor? Azért mert egyeseken olyan drága cipő van mint az én fél évi fizetésem. Gondolom nem kell kifejtenem jobban..
2012. szept. 22. 19:24
 16/18 anonim ***** válasza:
utolsó, ez így van
2012. szept. 22. 19:32
 17/18 anonim ***** válasza:

Asot nevű forumozónak egyféle nagyon hasznos agykontroll taktikája van, ami jó ötlet. DE! ez nem megoldás mindenre. Én sem szoktam leszólítani senkit, akik meg közelednek felém, még azokkal sem vagyok partner, annyira sügér vagyok. Egyszerüen képtelen vagyok nőkkel kommunikálni.Az izzadásszagú erőltetett dumázások a nagy semmiről perces hallgatásokkal közben meg kínos, és nem nyerő nálam. Inkább befizetem magam prostihoz, ott nem kell udvarolni, csak fizu aztán puncizás. Persze néha megfordul nekem is a fejemben,hogy jó volna egy rendes barátnő, de ez melós. Nem szeretek pitizni, udvarolni. Ennyit rólam = seg.gfej. Na de: Mi is az alapok, amiért nem szólítom le őket? Nem azért mert félek tőlük, hanem mert nem tudom,hogy hogyan oldjam meg. Az általánso klisék, dumák nem jók esetek többségében, mert minden szituáció, helyzet más és függő, nem sablonra megy ez. Van aki határozott, van olyan jó dumázási készsége,hogy megoldja, rögtönöz, van aki meg megakad,aztán kínos.

Egyébként meg bármelyiket le merném szólítani, főleg a sztárokat volna nagyon egyszerű. Náluk könnyebb volna, csak odamenni, és dícsérni a munkásságát, mert azokról azért csak tud az ember valami fontosat, aztán máris egyszűbb volna miről beszélni. Egy vadidegen nő, akiről semmit nem tudsz, azt nehezebb megkörnyékezni. Tehát a válasz: Sztárt bármikor, idegen nőket soha, inkább prostizás.

2012. szept. 22. 21:44
 18/18 ASOT ***** válasza:

Igen tudom, ez nem annyira egyszerű, erre úgymond át kell állítania az embernek az agyát ami nem mindig könnyű.

aki olyan típus amit egyik válaszoló is írt h a cipője annyi mint a havi fizu, nahát az a nő is 2-értelmű, mert ahhoz általában ugy is érdemes hozzáállni h ne is legyen több egy éjszakánál arra viszont tehetjük a szépet meg a jót nem is fontos őszintének lenni.

De az is klehet h attól h drága a cipője még lehet normális csaj, csak meg kell ismerni.

sosem lehet tudni mindenesetre amíg legalább meg nem ismerjük.

Egyidegen lánynál én meg azt mondom h nincs akkora tétje a dolognak mert ha nem-et mond akkor annyi nem egy barát vagy baráti társaságból való akivel utána kicsit kínos lenne mindig összefutni.

dehát mindenki másképp gondolkodik, lehet h én vagyok a hülye...de eddig működik..

2012. szept. 23. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!