Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elméletben igen, de gyakorlatban is létezik olyan, hogy egy hosszú házasság során a férfi ne csalja meg legalább egyszer a nőt? És tudtok is az életből példát hozni rá?
Ez mindkét nemre igaz, akiket én tudok átlagban(!) a feleség is megcsalta a férjet. Tehát, ha statisztikát vonnánk belőle, feleség oldalról is történt megcsalás olyan gyakorisággal az általam ismert családokban.
Igen, jó ha mindkettő kiéli magát. Sok barátnőm korán férjhez ment, első baráthoz, vagy ha későn akkor se volt előtte. Férj már korosodik, nő most ismeri meg a testét, néha szült két gyereket úgy, hogy azt se tudta mi az orgazmus. Most hirtelen ráeszmélt, de férjjel már kínos lenne megbeszélni (nem is érdeklik már egymást ilyen szinten). Na ezek csalják a férjüket össze-vissza.
Persze hozzátartozik, hogy gyakran ott van egy szép, 35 éves nő, és egy lerottyant 40 feletti fickó.
Ez lett a naiv, szende kis huszonéves menyasszonyból és a férfias, magabiztos, egzisztenciával rendelkező 30 körüli vőlegényből...
Igen ismerek ilyeneket, már nyugdíjasok, de még szerelem is megvan, ugyanúgy becézgetik, nyalják-falják egymást mindenfelé. Tök aranyos, rendes emberek.
Amúgy is egy jó házasságban ahol két értelmes, rendes ember él együtt soha nem is fordulhat elő ilyesmi. Én meg tudtam eddig is válogatni az embereket akikkel összejöttem, mind őszinte, hűséges ember volt. Én magam is ilyen vagyok, sose lenne pofám megcsalni senkit. Lehetőségem pedig már nagyon sok lett volna rá.
Nyilván aki rosszul választ, és a nagymenő macsó csávó kell neki vagy a buta plázacica csaj, az ne csodálkozzon ha majd megcsalják...
létezhet ilyen, no persze mindkét félnek tisztességesnek kéne lenni a másikkal szemben. én sose tudnék már a férjem szemébe nézni ha megcsalnám. de mivel szeretem ezért nem teszek ilyet. ennyire egyszerű.
mivel annyira nem vagyok még öreg, ezért a környezetemben jelenleg csak fiatalabb házasságok vannak. az egyikben történt félrelépés mindkét oldalon ( a csaj kezdte, a pasi folytatta) ott a kapcsolat is veszekedésekből és anyázásokból áll,
a másik egy volt osztálytársam ők 5 éve házasok , nagyon szeretik egymást. nem volt megcsalás.
illetve mi is a férjemmel házasok vagyunk de nem rég óta.3 éve vagyunk együtt és 1,5 éve házasságban. itt sem volt megcsalás. bizony még csak meg sem csókoltam más pasit , egyszerűen nincs rá szükségem, amikor van aki szeret és törődik velem:)
gerinctelen dolog szerintem a hűtlenség. és ott ahol ez megtörténik, nincs már szerelem.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!