Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ez az érzés? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez az érzés? Miért érzek így?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfival, nem mondtuk még ki hogy járunk, de csókolózunk.

Na és sok sms-t nem ír, néha nem is elérhető, vagy például ma reggel felhívott meg ígérte hogy délben rám csörög hogy találkozzunk, már lassan fél 2, már el is készültem hogy én pedig tuti megyek valahová, és ez az érzés leírhatatlan.

Fáj hogy nem jelentkezik.

Olyan furcsának érzem magam, hülyeségekre gondolok hogy biztosan csajozik vagy más. Majd megőrjít a gondolat.

Ti voltatok már így? Ezt a kis ördögöt hogyan hessegettétek el?

2013. szept. 2. 13:19
 1/6 ASOT ***** válasza:
Felhívtad már?
2013. szept. 2. 13:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem... nem akarom zavarni mert tudom hogy amúgy nagyon elfoglalt, na meg mondása szerint állandóan az eszébe járok.Kicsit még cikinek is érezném hogy én hívom. Vagy felesleges annak éreznem szerinted? Hívjam föl?
2013. szept. 2. 13:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Vagy írj smst, hogy mizújs.

Minden esetre ne nagyon éld bele magad ebbe a dologba, majd lesz valahogy.

2013. szept. 2. 13:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne hívd fel!Nem érdekled őt eléggé, azért nem hív.
2013. szept. 2. 13:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, én is így voltam vele. A férfi dolga keresni a nőt!
2013. szept. 2. 13:30
 6/6 ASOT ***** válasza:

Nem nem nem!!!!!!!!!

Az elején max a férfi dolga de max elsőre.

Utána már a nő is hívhatja nyugodtan, ne legyünk már gyerekesek.

Hívd fel nyugodtan és légy határozott.

2013. szept. 2. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!