Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzek már másképp?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Krissz1997 kérdése:

Miért érzek már másképp?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki már hónapok óta bejön azt hittem hogy szerelmes vagyok.Az üzenet szövege: Sikerült,összejöttünk de már nem azt érzem amit eddig...furcsa olyan mintha barátként jobban ellettünk volna,vagy lehet azért mert már megkaptam?le is feküdtünk(ő akarta annyira)és nekem az nem volt túl jó,viszont még a legjobb barátnője os mondta hogy a lánynak ez volt az eddigi legjobb...eddig minden csajnál csak a szexre mentem és ezt ő is tudja,de szerinte ez hogy lefeküdtünk elmélyití a kapcsolatunkat.miért nem érzem azt amit eddig?16 f
2013. aug. 24. 00:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Már megint te?
 2/13 anonim ***** válasza:
kizárt dolog, mert nem tudom!
 3/13 anonim ***** válasza:
A szerelmi kötéshez kellett ez a lépése, kedves jövendőbeli marionettfigura. Azért feküdt le veled.
2013. aug. 24. 00:56
 4/13 anonim ***** válasza:
Hosszú, kinlódással telt, "gyümölcsöző" kapcsolat elé nézel a hölgyikével.
2013. aug. 24. 00:57
 5/13 A kérdező kommentje:
00:56-os ezt nem értem,mért lennék én marionett figura???te elolvastad az egészet amit írtam?:o
2013. aug. 24. 00:58
 6/13 anonim ***** válasza:
5 Majd megérted.
2013. aug. 24. 00:59
 7/13 anonim ***** válasza:
csinálj lecsót.
2013. aug. 24. 00:59
 8/13 A kérdező kommentje:
Értelmes választ nem kaphatok?
2013. aug. 24. 01:00
 9/13 anonim ***** válasza:

honnan a szarból tudjuk miért nem érzed azt amit eddig?

Te írtad eddig csak lefeküdtél velük,nála te nem siettél volna de csak lefeküdtetek,nem leheth így már elvesztette a varázsát?

2013. aug. 24. 01:08
 10/13 anonim ***** válasza:
16 évesen minden csajnál csak a szexre mentél. Igazán kemény srác lehetsz...
2013. aug. 24. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!