Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Krissz1997 kérdése:
Miért érzek már másképp?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki már hónapok óta bejön azt hittem hogy szerelmes vagyok.Az üzenet szövege: Sikerült,összejöttünk de már nem azt érzem amit eddig...furcsa olyan mintha barátként jobban ellettünk volna,vagy lehet azért mert már megkaptam?le is feküdtünk(ő akarta annyira)és nekem az nem volt túl jó,viszont még a legjobb barátnője os mondta hogy a lánynak ez volt az eddigi legjobb...eddig minden csajnál csak a szexre mentem és ezt ő is tudja,de szerinte ez hogy lefeküdtünk elmélyití a kapcsolatunkat.miért nem érzem azt amit eddig?16 f2013. aug. 24. 00:54
3/13 anonim válasza:
A szerelmi kötéshez kellett ez a lépése, kedves jövendőbeli marionettfigura. Azért feküdt le veled.
4/13 anonim válasza:
Hosszú, kinlódással telt, "gyümölcsöző" kapcsolat elé nézel a hölgyikével.
5/13 A kérdező kommentje:
00:56-os ezt nem értem,mért lennék én marionett figura???te elolvastad az egészet amit írtam?:o
2013. aug. 24. 00:58
8/13 A kérdező kommentje:
Értelmes választ nem kaphatok?
2013. aug. 24. 01:00
9/13 anonim válasza:
honnan a szarból tudjuk miért nem érzed azt amit eddig?
Te írtad eddig csak lefeküdtél velük,nála te nem siettél volna de csak lefeküdtetek,nem leheth így már elvesztette a varázsát?
10/13 anonim válasza:
16 évesen minden csajnál csak a szexre mentél. Igazán kemény srác lehetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!