Pár napja érzek máskor nem jellemző tüneteket. Idáig nem mertem rá gondolni, de úgy véltem, ha mégis, másképp kell mindent tennem, ezért megcsináltam az első tesztet és pozitív! Szóval ezek szerint sikerült?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy negatív teszt tévedhet, de pozitív nem, kivétel némely ritka pajzsmmirigy betegségek esetén, de arról tudnom kéne. Tünetek: : erős mellfeszülés (oldalt fáj) és ma reggel nem tudtam aludni, mert leszakadt a hátam. 2 nap múlva kéne megjönnie és pontosan peteéréskor voltunk együtt kétszer, ill előtte, utána pár nap differenciával párszor. Ez az első ilyen eset, szóval tényleg nem tudok tapasztalatok alapján itélni és el sem merem hinni! Segítenétek?2008. dec. 27. 10:05
1/4 anonim válasza:
szerintem csinálj még pár tesztet. Én amikor úgy gondoltam, hogy babás vagyok 5 tesztet csináltam, abból 3 lett pozitív. Csinálj este, reggel, napközben. Vagy menj el orvoshoz. A tünetek bármik lehetnek. Vagy várd meg amíg nem jön meg. Mert aki nagyon szeretne babás lenni néha azt hiszi, hogy úgy érzi, aztán meg nem is. Érted.
2/4 anonim válasza:
Ha pozitív a teszt akkor valószínű baba van!!! Gratula! De azért még ne éld bele magad, ha nem jön meg, utána is csinálj egyet és rá pár hétre irány a doki! :D
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az első kontroll jan 8-án lesz, de a nőgyógyász egy régi kedves barát és már telefonon beszéltem vele, gyakorlatilag a helyzet az h ezek a tesztek elég pontosak. 3 napja késik a mensesem és a melleim alig férnek el a régi melltartóimban! Most már biztos vagyok benne, remélem minden rendben is van. :-)
2008. dec. 31. 21:31
4/4 anonim válasza:
Gratulálok!
Tuti baba!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!