Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mennyire támogatjátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyire támogatjátok a párotokat?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy a barátom semmiben sem támogat, sőt leszól, hogy én úgyse vagyok elég jó. Pl á így sose fogsz tudni megtanulni rajzolni, vagy ha mondom hogy valamit megakarok csinálni akkor "úgyse fogod" Most kiestem egy versenyből egy rossz formátum miatt amiről az eredmény hirdetés előtt pár órával szóltak és nem vettem észre idejében. Én tudni akartam, hogy mégis hol álltam volna egy pontszámot legalább írhatnának erre megint én vagyok a rossz, hogy ők nem is fognak az én kis bénaságommal foglalkozni, biztos van elég dolguk (fél oldalnyi szöveg lenne az egész), meg elkezdte ecsetelni, hogy a többi versenyző mennyivel meg mért volt jobb. Annyira rosszul esik. Már másoknak is úgy félve mondom a dolgaimat mert abból indulok ki, hogy ők is majd leszólják és ezen mindig meglepődök amikor aztán ők meg elkezdenek bátorítani
2013. szept. 30. 23:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez a srác nem szeret, ráadásul irigy is rád. Le akarja rombolni az önbizalmad, önbecsülésed.

Kukába vele!

2013. szept. 30. 23:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Menekülj amíg nem késő!

Elhiszem, hogy szereted meg minden, de hidd el, tapasztalatból mondom.

Exem ilyen volt. Messze túl teljesítettem, de se neki, sem az anyjának nem voltam elég jó. 2 év után komoly pszichés problémák alakultak ki nálam emiatt.

Elhagytam. Újraépítettem az önbizalmam és az életem.

Most egy olyan férfi a párom, aki mindenben támogat és mellettem áll. El sem tudom mondani, hogy mennyivel könnyebb az életem!

2013. szept. 30. 23:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem szép ahogy viselkedik, de alapvetően nem mástól kéne várnod a támogatást. Neked kell tudnod reálisan, hogy mennyire vagy jó abban ami érdekel, és akkor mit számít, hogy más mit gondol?
2013. szept. 30. 23:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A srác téged tuti nem szeret, hagyd el akkor.

Én a barátnőmet mindenben támogatom amiben csak tudom.

A barátnőm imád szertornázni, igaz már nem jár nagy versenyekre mert szakmát tanul plusz mellette dolgozik de kisebb háziversenyeken, bemutatókon még ugyanúgy részt vesz. Én segítek neki mindenben, itthon is szokott edzeni amin tud segítek neki, odafigyelek rá, volt hogy dresszt szereztem neki mert van kollégám aki tudott adni, segítek neki a tanulásban, meg ő is imád rajzolni, elég jókat csinál, és én biztatom őt. Nagyon szeret fotózni velem együtt, és segítünk egymásnak. Én mindenen támogatom ha kell anyagilag ha kivitelezhető, lelkileg is mindenben segítem. Én megbecsülöm őt és ez kölcsönös, ő is segít nekem mindenben. Nemrég örököltem egy kis családi házat amit nyár elején kezdtem el felújítani, amikor ráért jött és segített kipakolni a bútorokat nem de nagyszüleim tárgyait, meg lomtalanításba is segített, segített eltervezni hogy milyen legyen a fürdő meg a konyha. Neki van ismeretsége ahol tudok szerezni anyagot is ha arról van szó. Még a szüleimnél élek és ő is a sajátjainál de ha úgy van átjön ide és anyukámnak segít csak úgy meg amikor dolgoznom kellett és mentek oda a házhoz az Eontól órát cserélni meg bekötni az éjszakait akkor elvállalta azt hogy odamegy fogadni őket. Mi segítünk egymásnak amiben tudunk, én megbecsülöm őt, ha nem megy neki valami biztatom hogy ne adja fel könnyen de ugyan akkor mondom neki azt is hogy csak akkor erőltesse ha valóban akarja, mert ha nem akarja igazából akkor tényleg értelmetlen időt pazarolni rá, de amin látom hogy valóban akarja azt igen is én erőltetem sokszor amikor feladná. Meg persze tanítgatom őt amolyan ezermester féle vagyok, és tanítom villanyt szerelni, számítógép telepítésére és szerelésére is tanítgatom, meg persze a kertészkedésre is mert panelban élnek de nagy vágya hogy saját kertje legyen. Igaz hogy idén csak gazoltunk meg a susnyást irtottuk ki de tavasszal majd ha eljön az ideje akkor már komolyabbra vesszük a figurát mert amint vége a fűtés szezonnak és ott meglesz csinálva rendesen ha kell betudjunk gyújtani már költözünk.

2013. szept. 30. 23:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha vele maradsz, le fogja épiteni az önbizalmad, addig lépj amig nem késö!!! Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de ez nagyon eldurvulhat, ha hagyod...
2013. szept. 30. 23:41
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A párod nem szeret téged. Ráadásul féltékeny is irigy is rád. Menekülj!!!!
2013. szept. 30. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!