Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ötletetek lenne?!
Figyelt kérdés
A barátommal fél éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást. Születésnapomra kaptam tőle egy közös képünket egy képkeretben, nagyon örültem neki. Na de neki meg most lesz a születésnapja, 19 éves lesz; és nem szeretnék én is ugyanilyesmit adni neki, mint amit kaptam. Az tény, hogy fogok vele este néhány dolgot csinálni.. de tárgyi jellegűt is szeretnék neki adni :) Csak semmi ötletem.. Nem tudok olyanról amire szüksége lenne, de nincs neki és hobbija sincs. Egy 19 éves fiúnak-barátotoknak- ti mit adnátok születésnapjára? :)2013. szept. 29. 19:13
2/5 anonim válasza:
Ha valami nagyon szerelmeset szeretnél, akkor képet párnára, vagy bögrére, vagy vannak olyan bögrék, amikre lehet írni krétával üzenetet, és szív alakúak, stb. De szerintem fél év után még nem kell ilyenekkel bombázni szegény fiút :D
Ne vidd túlzásba az ajándékot, elég, ha a szándék érződik. Süss neki valami tortát, süteményt (esetleg szív alakút).
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, és igen, én is gondoltam rá, hogy sütök neki, csak nem egy nagyon van oda az édességekért meg nem is tortás :s A párnára is gondoltam, csak több ilyen párnája, pólója is van amit másoktól kapott, hogy kép van rajta és nem szeretnék még én is olyat adni..:)
2013. szept. 29. 19:18
4/5 A kérdező kommentje:
Ötletek még valaki? :)
2013. szept. 29. 21:48
5/5 A kérdező kommentje:
Kérlek segítsetek! Vagy 19 körüli fiúk, ti minek örültetek amit kaptatok a barátnőtöktől?
2013. okt. 1. 17:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!