Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még remény ebben a helyzetben?
Adott a "tipikus" helyzet: az egyik fél (jelen esetben a lány) tapasztalt (főként szexuálisan értem), a másik (a fiú) viszont egyáltalán nem. A kapcsolat nagyon rendben van, lelkileg, szexuálisan, mindenhogyan, aztán a srác úgy dönt, hogy tapasztalatot akar szerezni, mert nem tud együtt élni a gondolattal, hogy a párja volt előtte mással, viszont ő nem volt senkivel még. Kíváncsi. Emiatt szakítanak (két év együtt járás után).
Kérdésem a következő: lehet még jövője ennek a kapcsolatnak? Visszatalálhat-e a fiú a lányhoz, miután tapasztalatot gyűjtött? Vagy ez csak az álmaimban, meg az amcsi szerelmes filmekben létezhet?
9:
Ez így van, én is hasonlóan gondolom. A probléma itt azzal van, hogy gyakran belelovalta magát mindenféle gondolatokba, pl. "találtunk" egy új pózt, és szex kellős közepén benyögte, hogy "biztos csináltál már ilyet mással". Mindkettőnk kedvét elveszi, nem igaz, és hülyeség ilyenekre gondolni. Szóval itt a probléma "az ő fejében van", és ezen én nem tudok segíteni, mert hiába mondok bármit.
Ezt csak gondolod, hogy mindent megbocsátanál.. Nem ez volt a szituáció, de én is így gondoltam akkor, hogy 2 hónap múlva ha meggondolja magát, akkor tárt karokkal várom. Egy hónappal később már nem így láttam a dolgokat.
Meg fognak változni benned a dolgok és nem fogsz megbocsátani ilyen egyszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!