Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Beleszerettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Beleszerettem a tanáromba.

Figyelt kérdés

Pedig nem néz ki jól,csak valami megfogott benne ,és leakarok vele feküdni.

Múltkor azt mondta rám ,hogy olyan vagyok mint egy igazi nő.Meg mondta hogy milyen szép a körmöm.Mindig tök kedves velem.Olyan 40 körül lehet,én meg 15 vagyok.Mit csináljak??

2009. nov. 6. 17:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Mit tudsz róla, nincs családja, felesége, gyerekei, barátnője...?

Nagyon rosszat tennél magadnak is és neki is, ha lefeküdnél vele, de ebben a korban úgyis hiába beszél. Én is voltam szerelmes tanáromba középiskolában (most 29 vagyok) de IGAZÁN sosem jutott eszembe, hogy lefeküdjek velük. Maradt a fantázia, most meg nem értem mit ettem rajtuk :D

2009. nov. 9. 18:17
 12/18 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj, de azért egy negyvenes pasinak szexuálisan egy "kicsit" több kell, mint amit egy tinilány tud nyújtani- de ne haragudj emiatt, nem ellened szól, csak a korod miatt még nem lehetsz elég tapasztalt és "ügyes"...
2009. nov. 9. 18:20
 13/18 anonim ***** válasza:
92%

Előző: Miből gondolod,hogy nem lehet elég ügyes? Lehet,hogy egy cigány a csaj,és már 10 évesen szexuális életet kezdett élni bátyával,2 év múlva rá már a nővérével is kipróbálta,14 évesen pedig már az egész családdal gruppenbe nyomta :D:D:D

Amúgy meg felejtsd el a tanárod,semmi esélyed nincs.Hallgass inkább ránk.Mondjuk tudjuk,hogy te most ilyenkor nálunk mindent jobban tudsz.. :D:D Mellesleg..nem valami qrva nagy bók az,hogy milyen szép a körmöd :D:D:D:D És attól még,hogy azt mondta,hogy OLYAN vagy,mint egy igazi nő,ettől még nem leszel az,sajnos :)Na de a lényeg a lényeg,VERD KI A FEJEDBŐL!

2009. nov. 9. 18:42
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok cigány,még sose feküdtem le senkivel!!
2009. nov. 9. 19:55
 15/18 anonim ***** válasza:
90%
Ezzel nem téged minősítettelek,hanem a cigányokat,nyugi :))
2009. nov. 9. 21:54
 16/18 anonim ***** válasza:

miért nem válaszol a kérdező arra, hogy mit tud róla? család, stb...

Te mit szólnál, ha egy barinőd le akarna feküdni apukáddal?

2009. nov. 10. 17:27
 17/18 A kérdező kommentje:

Van családja,és nem a barátnőm apjával akarok lefeküdni.

Nem tehetek róla hogy beleszerettem,ez van.

Én próbálok másra gondolni és nem rá,de nem megy.

2009. nov. 10. 19:31
 18/18 anonim ***** válasza:
Leakarsz feküdni a tanároddal?Ez hogy jött össze?Úgy értem miért akarsz lefeküdni vele?A szerelem ellen nem lehet mit tenni de ne akarj rögtön lefeküdni vele!Még csak 15 éves vagy!!
2010. márc. 21. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!