Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Beleszerettem a tanáromba.
Pedig nem néz ki jól,csak valami megfogott benne ,és leakarok vele feküdni.
Múltkor azt mondta rám ,hogy olyan vagyok mint egy igazi nő.Meg mondta hogy milyen szép a körmöm.Mindig tök kedves velem.Olyan 40 körül lehet,én meg 15 vagyok.Mit csináljak??
Mit tudsz róla, nincs családja, felesége, gyerekei, barátnője...?
Nagyon rosszat tennél magadnak is és neki is, ha lefeküdnél vele, de ebben a korban úgyis hiába beszél. Én is voltam szerelmes tanáromba középiskolában (most 29 vagyok) de IGAZÁN sosem jutott eszembe, hogy lefeküdjek velük. Maradt a fantázia, most meg nem értem mit ettem rajtuk :D
Előző: Miből gondolod,hogy nem lehet elég ügyes? Lehet,hogy egy cigány a csaj,és már 10 évesen szexuális életet kezdett élni bátyával,2 év múlva rá már a nővérével is kipróbálta,14 évesen pedig már az egész családdal gruppenbe nyomta :D:D:D
Amúgy meg felejtsd el a tanárod,semmi esélyed nincs.Hallgass inkább ránk.Mondjuk tudjuk,hogy te most ilyenkor nálunk mindent jobban tudsz.. :D:D Mellesleg..nem valami qrva nagy bók az,hogy milyen szép a körmöd :D:D:D:D És attól még,hogy azt mondta,hogy OLYAN vagy,mint egy igazi nő,ettől még nem leszel az,sajnos :)Na de a lényeg a lényeg,VERD KI A FEJEDBŐL!
miért nem válaszol a kérdező arra, hogy mit tud róla? család, stb...
Te mit szólnál, ha egy barinőd le akarna feküdni apukáddal?
Van családja,és nem a barátnőm apjával akarok lefeküdni.
Nem tehetek róla hogy beleszerettem,ez van.
Én próbálok másra gondolni és nem rá,de nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!