Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg akkora problémát jelent egy nőnek?
Barátnőm 8 hónapja meghalt, túl vagyok rajta, elfogadtam, de nem is ez a lényeg.
Hetente 1x kijárok a temetőbe és viszek friss virágot a sírjára.
És most már ex barátnőm azt mondta, ezt ő nem tudja elfogadni hogy én kijárok hozzá mert ő már nincs és ez neki nem fér bele a kapcsolatba.
De szerettem őt, és vele voltam utoljára boldog de neki ez sok volt.
Ezt nem tudja egy nő elviselni?
Olyan nagy probléma ez?
28/f

Igen 31-es így van!
Tőlem lehetsz nő 57%-os, de nem te vagy az egyetlen.
De köszi a választ :)

Sok itt a bla bla bla.
Ha szeretett volna megértette volna. Ő sem cselekedett volna máshogy ha az exét szerette volna.
ÉS te nem mnodtál neki semmit ahogy a szavaidból kiveszem.
Nem kell ebből az oldalból kiindulnod, és szerintem inkább nem is kellett volna kiírnod ide a kérdést, mert számíthatsz igencsak kegyetlen beszólásokra.

Nekem az a heti egy alkalom kicsit soknak tűnik, de nem vagyunk egyformák. Azt hiszem, én ha még ennyire ragaszkodnék az elhunyt, volt páromhoz és még egy éve sincs, hogy elment, nem kezdtem volna új kapcsolatba.
Tudod, szerintem ez olyan érzés a mostani barátnődnek, mintha mondjuk hetente olvasgatnád az exed leveleit, vagy nézegetnéd a fényképeit.
Ebben a kapcsolatban hárman vagytok, attól függetlenül, hogy a harmadik már nem él.
Talán kicsit még várnod kellett volna azzal, hogy új barátnőd legyen, mert nem vagy túl az előzőn, hiába mondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!