Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez tényleg akkora problémát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg akkora problémát jelent egy nőnek?

Figyelt kérdés

Barátnőm 8 hónapja meghalt, túl vagyok rajta, elfogadtam, de nem is ez a lényeg.

Hetente 1x kijárok a temetőbe és viszek friss virágot a sírjára.

És most már ex barátnőm azt mondta, ezt ő nem tudja elfogadni hogy én kijárok hozzá mert ő már nincs és ez neki nem fér bele a kapcsolatba.

De szerettem őt, és vele voltam utoljára boldog de neki ez sok volt.

Ezt nem tudja egy nő elviselni?

Olyan nagy probléma ez?

28/f

2013. szept. 22. 17:18
1 2 3 4
 1/35 A kérdező kommentje:
Ezt: "De szerettem őt, és vele voltam utoljára boldog de neki ez sok volt. " a mostani lányra írtam a mostani lányra aki volt.
2013. szept. 22. 17:19
 2/35 anonim ***** válasza:
90%
Sajnos egy sírhantra is féltékenyek tudnak lenni a csajok :(
2013. szept. 22. 17:19
 3/35 anonim válasza:
6%
Szerintem ez már beteges gyász. Van egy új barátnőd aki él! Foglalkozz vele, vegyél neki virágot minden héten, a másiknak már mindegy!
2013. szept. 22. 17:21
 4/35 anonim ***** válasza:
94%

Ez egy érzéketlen picccsa. Ne is foglalkozz vele.

Az én páromnak is meghalt a barátnője és elkísérem őt a temetőbe, nem jelent problémát ő is az élete része volt, de tudom és érzem h engem is szeret.25/L

2013. szept. 22. 17:21
 5/35 anonim ***** válasza:
82%
Ez szánalmas... Szerintem felesleges ezen a csajon agyalnod, akiben ennyi együttérzés sincs, azt inkább kerüld is el...
2013. szept. 22. 17:22
 6/35 anonim ***** válasza:
94%

Heti 1x kiviszel virágot, ez szerintem természetes dolog valahol.

Ezt a csajt is szeretted boldog voltál mellette de neki ez kevés volt, hát menjen a fenébe!

2013. szept. 22. 17:23
 7/35 anonim ***** válasza:
20%

Ha elég pénzed van és jól nézel ki akkor elnézné.

De mivel randa vagy és csóró ezért tökéletes kifogásduma, hogy miért fog megcsalni/elhagyni.

2013. szept. 22. 17:23
 8/35 A kérdező kommentje:
7-es! Itt nem ezzel volt a probléma. Nem ilyen hétköznapi hülyeségek mint amik itt is mennek hogy csúnya vagy ronda vagy jajjj.
2013. szept. 22. 17:25
 9/35 anonim ***** válasza:
Nem csak ő a hülye nézd meg itt is elég sok paraszt van :)
2013. szept. 22. 17:26
 10/35 Pain for Pleasure ***** válasza:
89%
Szerintem ez teljesen elfogadható, a rendesebb nők megértik és nem problémáznak rajt.
2013. szept. 22. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!