Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez tényleg akkora problémát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg akkora problémát jelent egy nőnek?

Figyelt kérdés

Barátnőm 8 hónapja meghalt, túl vagyok rajta, elfogadtam, de nem is ez a lényeg.

Hetente 1x kijárok a temetőbe és viszek friss virágot a sírjára.

És most már ex barátnőm azt mondta, ezt ő nem tudja elfogadni hogy én kijárok hozzá mert ő már nincs és ez neki nem fér bele a kapcsolatba.

De szerettem őt, és vele voltam utoljára boldog de neki ez sok volt.

Ezt nem tudja egy nő elviselni?

Olyan nagy probléma ez?

28/f

2013. szept. 22. 17:18
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

3. mi az hogy a másiknak már mindegy? Gondolj bele, hogy mit szeretnél, rád hogy gondoljanak halálod után... Ez oltári bunkó volt és tahó!

Kedves kérdező: szerintem nincs ezzel semmi baj, hacsak nincs az, hogy a régi barátnőd esetét még mindig nem tudtad feldolgozni, és nem foglalkozol az új lánnyal. Szerintem nagyon kedves dolog, hogy nem felejtetted el halála után is, kedves vagy, több ilyen ember kéne a Földön! A lányt meg dobnám a helyedben, ha ennyi tisztelet nincs benne...

2013. szept. 22. 17:27
 12/35 anonim ***** válasza:

Számomra nem az jelentene problémát, hogy a sírt gyakran meglátogatod.

Hanem az, hogy vele voltál utoljára boldog. Tehát én nem tudtalak boldoggá tenni.

2013. szept. 22. 17:28
 13/35 A kérdező kommentje:

Nem nem nem!

Azért írtam még kommentben hogy ha félreértenétek!

Nem mondtam ennek a mostani lánynak azt hogy a ex barátnőmmel voltam boldog utoljára.

Hanem a mostanival voltam az!

Bocs ha félreérthető

2013. szept. 22. 17:29
 14/35 anonim ***** válasza:
Gondolom nem a temetobe kijaras az egyetlen jele annak, hogy meg mindig nagyon sokat gondolsz a halott baratnodre.
2013. szept. 22. 17:30
 15/35 anonim ***** válasza:
Mond neki hogy az ő sírjára is viszel majd virágot.
2013. szept. 22. 17:31
 16/35 A kérdező kommentje:

Mondom nem így van.

A mostanival foglalkoztam csak őt szóba sem hoztam egyszer sem és nem is éreztettem vele semmit.

Mindig jól el is voltunk amíg azt nem mondtam neki 1 héten 1x h kimegyek.

2013. szept. 22. 17:31
 17/35 anonim ***** válasza:
a mostani csajod egy bunkó, szerintem normális hogy egy héten 1x viszel virágot! én nem balhéznék ilyenen, gondolkodj el ezek után, ennyire ostoba a barátnőd nem lehet ...
2013. szept. 22. 17:32
 18/35 anonim ***** válasza:

Óh, ne haragudj! Tényleg félreértettem.

Ha még mindig szereted, szerintem beszélgess vele, próbáld rávenni, hogy képzelje magát a te helyzetedbe, ő mit tenne ilyenkor, és biztosítsd róla, hogy most már őt szereted!

2013. szept. 22. 17:33
 19/35 anonim ***** válasza:
8%
Ha jól néznél ki/gazdag lennél elfogadná, de mivel nem ezért tálcán kínálod neki a "szakító-indokot"...
2013. szept. 22. 17:34
 20/35 A kérdező kommentje:

Jólvan szóval itteni hozzászólások alapján vannak akiknek nem jelentene problémát vannak akiknek igen.

De akiknek igen azok lehet elsőre félreértettek.

2013. szept. 22. 17:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!