Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg akkora problémát jelent egy nőnek?
Barátnőm 8 hónapja meghalt, túl vagyok rajta, elfogadtam, de nem is ez a lényeg.
Hetente 1x kijárok a temetőbe és viszek friss virágot a sírjára.
És most már ex barátnőm azt mondta, ezt ő nem tudja elfogadni hogy én kijárok hozzá mert ő már nincs és ez neki nem fér bele a kapcsolatba.
De szerettem őt, és vele voltam utoljára boldog de neki ez sok volt.
Ezt nem tudja egy nő elviselni?
Olyan nagy probléma ez?
28/f

Szóval akkor lefordítva!
Az ex barátnőd aki meghalt, hozzá heti 1x kijársz a temetőbe virágot vinni.
A mostani akiről szó van , őt szeretted és boldog voltál mellette.
És neki semmit nem mondtál az exedről aki meghalt csak heti 1x hoztad fel hogy elmész.
Egy normális nő ezt megértené hidd el. És nem a külsőddel volt szerintem a gond ez butaság.

Ja persze nem igaz. Csak egymillió cáfolatról tudni míg a "nők nem a pénzre hajtanak" tételt jó ha 4-5 eset támasztja alá... Mármint a 21.században.
10-20 éve még igaz lett volna a nem pénzre hajtás. De a liberalizmus, a feminizmus meg a többi baromság tönkretette ezt is.

Ezaz 57%-os rohadt nagy paraszt :)
Na az ilyeneknek való az a csaj aki most elhagyott.

Hát biztos igazatok van...
De nem vagyok se gazdag se egy nagyon sármos pasi.
Eddig 4 barátnőm volt összesen, egyiknél sem volt gond a pénz sem pedig az hogy hogy nézek ki.
Dehát ha ti ezt mondjátok biztosan.
Azért köszönöm a válaszokat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!