Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez tényleg akkora problémát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg akkora problémát jelent egy nőnek?

Figyelt kérdés

Barátnőm 8 hónapja meghalt, túl vagyok rajta, elfogadtam, de nem is ez a lényeg.

Hetente 1x kijárok a temetőbe és viszek friss virágot a sírjára.

És most már ex barátnőm azt mondta, ezt ő nem tudja elfogadni hogy én kijárok hozzá mert ő már nincs és ez neki nem fér bele a kapcsolatba.

De szerettem őt, és vele voltam utoljára boldog de neki ez sok volt.

Ezt nem tudja egy nő elviselni?

Olyan nagy probléma ez?

28/f

2013. szept. 22. 17:18
1 2 3 4
 21/35 ASOT ***** válasza:

Szóval akkor lefordítva!

Az ex barátnőd aki meghalt, hozzá heti 1x kijársz a temetőbe virágot vinni.

A mostani akiről szó van , őt szeretted és boldog voltál mellette.

És neki semmit nem mondtál az exedről aki meghalt csak heti 1x hoztad fel hogy elmész.

Egy normális nő ezt megértené hidd el. És nem a külsőddel volt szerintem a gond ez butaság.

2013. szept. 22. 17:38
 22/35 anonim ***** válasza:
Hagyja már rá mindenki ezt a pénzes dumát, nem igaz minden nő esetében, ezért elég idegesítő tud lenni...
2013. szept. 22. 17:39
 23/35 anonim ***** válasza:
0%
minden nore igaz 100%ig megnyugtatlak.
2013. szept. 22. 17:40
 24/35 anonim ***** válasza:

Ja persze nem igaz. Csak egymillió cáfolatról tudni míg a "nők nem a pénzre hajtanak" tételt jó ha 4-5 eset támasztja alá... Mármint a 21.században.

10-20 éve még igaz lett volna a nem pénzre hajtás. De a liberalizmus, a feminizmus meg a többi baromság tönkretette ezt is.

2013. szept. 22. 17:41
 25/35 anonim ***** válasza:

Ezaz 57%-os rohadt nagy paraszt :)

Na az ilyeneknek való az a csaj aki most elhagyott.

2013. szept. 22. 17:42
 26/35 walk w1th mee ***** válasza:
Mond neki hogy ha nemtetszik akkor a jövő héten már az övére is viszed a virágot..
2013. szept. 22. 17:42
 27/35 anonim ***** válasza:
0%
ez nem igaz a nok mindig is a penzre mentek csak mostmar nem is titkoljak kiveve itt nehany hazug. regen is az volt a szempont h mejik juk lesz a herceg felesege csak akkor meg nem tudtak azonnal jobbat keresni mert a hazasag kootte oket de mamar valoban a hanyadek liberalizmusban azt csinal az oszes qrva amit akar.
2013. szept. 22. 17:43
 28/35 anonim ***** válasza:
Ja és ha nő lennél és fordítva tetted volna fel ezt a kérdést akkor csupa meleg kedves szót kapnál. Nem pedig parasztosakat is.
2013. szept. 22. 17:43
 29/35 A kérdező kommentje:

Hát biztos igazatok van...

De nem vagyok se gazdag se egy nagyon sármos pasi.

Eddig 4 barátnőm volt összesen, egyiknél sem volt gond a pénz sem pedig az hogy hogy nézek ki.

Dehát ha ti ezt mondjátok biztosan.

Azért köszönöm a válaszokat.

2013. szept. 22. 17:45
 30/35 anonim ***** válasza:
Én vagyok az 57 %-os és nőnemű egyed vagyok, szóval tudom mit beszélek :D. A külső azért nem hátrány, de a pénzt sosem nézem...
2013. szept. 22. 17:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!