Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha a bnőm mással skypeozik, (van akit nem is ismer, más fiúkkal talizik (van akit nem ismer, és ha fogdossák lepofozza az illetőt de talizik még vele, és a face jelszavát sem adja meg?
miért kellene megadni a fész jelszavát????
mint ahogy hívás és sms listája sem és még sorolhatnám
az magánügy semmi közöd hozzá mint ahogy ahhoz sem h kivel beszélget és kivel találkozik
aki ilyen pasi attól én ezerrel menekülnék .....
pfff kell a fenének h folyton ellenőrizgessen ....
1. Mással skypezok: Nem gáz, egy bizonyos határig. Szóval, ne mutogassa magát a kamerába.
2. Más fiúkkal talizik: Azokkal akiket a skypeon szed fel? Engem zavarna, mindenképp leállítanám, ennek semmi értelme.
3. Fogdossák, lepofozza, de még talizik vele: Mivan? Miért? Ez már mindenképp "gáz"
4. Nem adja meg a face jelszavát: Megértem hogy ezek után gyanakodsz hogy miért nem adja meg, mert ha tlaálkozik fiúkkal és azok letapizzák de utána még mindig talizik velük, akkor élvezi hogy tapizzák. Szóval ez már közel sem mondható jó kapcsolatnak, a bizalom innen már rég távozott.
Én mindenképp a körmére néznék a barátnőmnek ilyen helyzetben, ez "gáz".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!