Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek se vagyok normális, hogy ez miatt félek egy párkapcsolattól?
Nagyon tetszik egy srác..Aki elég jómódú családban él..szóval van asztali pc-je,laptopja,meg egy notebook-ja,amit kollégiumba visz..Plusz a legújabb androidos telefon..De nem is ez a lényeg..
Nekem viszont nem olyan fényes az anyagi körülményem..Anyukám egyedül tart el engem,és a nővéremet.2 hónap múlva költözünk egy full új házba,most építettük,eladjuk a mostani házunkat,abból veszünk nekem laptopot..De addig nem tudom mit mondjak a srácnak..Szóval nekem nincs legújabb telefon,legjobb számítógép..Még a monitorom is katódsugárcsöves,ami szerintem elég gáz..És ez miatt,szinte alig merek embereket hívni a szobámba..Főleg,hogy ha összejönnék a sráccal,aki tetszik..És úgy érzem,hogy ő is szeret,de annyira gáznak érezném ezt az egészet,nem merném behívni a szobámba..Több srácot is ez miatt utasítottam el..Tudom,hogy jó hülye vagyok,meg a srác engem szeret,nem a számítógépemet,de akkor is..Ha jön hozzám egy barátnőm,az is elég furán szokott nézni,amikor meglátja..
Tudom,hogy nem szabadna ilyennel foglalkoznom,meg nagyon hálás vagyok anyukámnak,hogy megtudja adni azokat a dolgokat,amiket..De én ezt akkor is cikinek érzem..És tudom,hogy ez nem az én hibám,meg anyukámé sem,hanem az elcseszett társadalomé..:S
Miért lenne gáz,hogy egy régi monitort használsz?
Először ismerkedj össze azzal a fiúval és ha majd úgy látod,akkor hívd magadhoz.:)
Ha igazén szeretitek egymást,nem a pénz lesz a legfontosabb.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!