Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy megijedek?
Most van alakulóban egy párkapcsolatom. Kedvelem a lányt, ő is kedvel engem, de valamiért ez most megijeszt. Még nem is járunk "hivatalosan", de egyértelműen kezd úgy viselkedni. Pl beszél olyanokról, hogy hova kéne elmennünk együtt, meg segítene cuccokat venni, stb, stb.
Híve vagyok a komoly kapcsolatnak, nem is megyek bele semmibe, amiről látszik, hogy csak ideig-óráig jó. Most viszont mégis úgy érzem magam, mint a filmekben az általános férfikarakter, aki fél az elkötelezettségtől, holott még szó sincs róla, a nő egyszerűen csak nő.
Remélem érthetően fogalmaztam meg a helyzetemet.
Várnék véleményeket, tapasztalatokat, hogy más is van/volt-e így, és ha igen, mit lehet ezzel csinálni?
Köszi előre is!
Lehet, hogy nem vagy még készen egy kapcsolatra. Hasonló cipően voltam nemrég én is. Nem lett semmi a kapcsolatból, mert nem akartam magam se és a lányt se becsapni.
F25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!