Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy megijedek?

Figyelt kérdés

Most van alakulóban egy párkapcsolatom. Kedvelem a lányt, ő is kedvel engem, de valamiért ez most megijeszt. Még nem is járunk "hivatalosan", de egyértelműen kezd úgy viselkedni. Pl beszél olyanokról, hogy hova kéne elmennünk együtt, meg segítene cuccokat venni, stb, stb.

Híve vagyok a komoly kapcsolatnak, nem is megyek bele semmibe, amiről látszik, hogy csak ideig-óráig jó. Most viszont mégis úgy érzem magam, mint a filmekben az általános férfikarakter, aki fél az elkötelezettségtől, holott még szó sincs róla, a nő egyszerűen csak nő.

Remélem érthetően fogalmaztam meg a helyzetemet.

Várnék véleményeket, tapasztalatokat, hogy más is van/volt-e így, és ha igen, mit lehet ezzel csinálni?

Köszi előre is!

2013. márc. 22. 14:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem vagy még készen egy kapcsolatra. Hasonló cipően voltam nemrég én is. Nem lett semmi a kapcsolatból, mert nem akartam magam se és a lányt se becsapni.

F25

2013. márc. 22. 14:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem ez olyan erőltetettnek hangzik.Egy igazi kapcsolat,természetesen,gátlások nélkül alakul ki,és fel sem merül ilyen kérdés. Ami így kezdődik ,az mind görcsös és erőltetett,muszájból megy hogy legyen már valami.Ha ki is aklakul valami,aztán majd rájössz,hogy mekkora hülye voltál...
2013. márc. 22. 15:25
 3/5 anonim ***** válasza:
persze hogy megijedsz egy kétméteres fallosz látványától
2013. márc. 22. 15:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem érzem erőltetettnek, akarom én is, csak olyan érzésem van, mintha túl gyors lenne.
2013. márc. 22. 17:09
 5/5 anonim válasza:
Barcsak minden pasi ilyen lenne :| komoly kapcsolatot szerintema fiuk tobbsege egy egy ejszakas kalandnak velik :|
2013. márc. 22. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!