Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy megijedek ebben a helyzetben?!
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki teljesen megrémiszt. Amióta elkezdtünk facebookon beszélgetni, azóta egész nap minden percben fenn van és engem vár. Én nem ott élem az életem, és amikor pár nap után nem vagyok fenn akkor ír egy sms-t, hogy hol vagyok. Élőben meg nem jön oda hozzám, még akkor se, ha látja, hogy szomorú vagyok. Egyszerűen csak megkérdezi facebookon...2013. febr. 16. 13:58
1/13 anonim válasza:
Egy csicska, nem kell felni tole. Ha bejon neked, javasold face-en, hogy talizzatok eloben, ha nem, hagyd a csipaba, majd megunja...
(Persze az is lehetseges, hogy a csavo egy pszichopata, es ha nem kapja meg a kello figyelmet, bozotvago kessel all rajtad bosszut, mint ez: [link]
2/13 anonim válasza:
De ez utobbinak elenyeszo az eselye, szal fel a fejjel! ;)
4/13 A kérdező kommentje:
Volt már pár randink... ami meg a legijesztőbb, hogy az első randinkon kimondta, hogy szeretlek.... nem, hogy megcsókolt volna, ha nem ezt mondta. Alig ismerjük egymást, és ez annyira hülyén vette ki magát. Nem értem, hogy mutathatta ki nekem ilyen hamar a gyengeségét.
2013. febr. 16. 14:04
5/13 anonim válasza:
Mint irtam, csicska, mint az itt csajozasi tanacsok kero pasik tobbsege.
6/13 A kérdező kommentje:
Miért csicska? Nem vagyok én talán gonosz, hogy ennyire félek tőle, és hogy már ezek után nem akarok semmit...?
2013. febr. 16. 14:08
7/13 anonim válasza:
3-as: Na ilyenkor lenne jó a halálbüntetést és a kínzást újra engedélyezni és alkalmazni.Amint ezt olvastam, jöttek olyan gondolatok, hogy megérdemelne egy alapos kínzást, majd pedig valami lassú halált, ami nem egy fejbelövés, mert akkor hamar meghalna és nem szenvedne és nem lenne akkora elrettentő ereje, mint egy gyors kivégzésnek.100%, hogy nem lenne ennyi gyilkosság és bűnözés, mert most van egy kis ejnye-bejnye a sitten és újra kiengedik aztán újra csinálhat amit akar...
8/13 anonim válasza:
Utolso, ez mar nagyon offtopic, de a gyilkosnak inkabb segitsegre lett volna szuksege a bunteny elott, nem pedig halalbuntetesre utana...
9/13 anonim válasza:
Én továbbra is azt vallom, hogy inkább a halálbüntetés, mert akkor a hasonlóan beteg emberek nem mennének el addig, hogy a gondolataikat valósággá tegyék és megölnek valakit, hanem inkább elmennének pszichiáterhez vagy a megfelelő orvoshoz, hiszen gondolom ők sem akarják, hogy kivégzéssel érjen véget az életük.
10/13 anonim válasza:
A "hasonlóan beteg emberek" maguktol nem tudnak belatni, hogy segitsegre van szukseguk, rajtuk nem segitene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!