Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy megijedek ebben a helyzetben?!
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki teljesen megrémiszt. Amióta elkezdtünk facebookon beszélgetni, azóta egész nap minden percben fenn van és engem vár. Én nem ott élem az életem, és amikor pár nap után nem vagyok fenn akkor ír egy sms-t, hogy hol vagyok. Élőben meg nem jön oda hozzám, még akkor se, ha látja, hogy szomorú vagyok. Egyszerűen csak megkérdezi facebookon...2013. febr. 16. 13:58
11/13 A kérdező kommentje:
Héé:DD elkanyarodtatok a kérdéstől..xD
2013. febr. 16. 19:11
12/13 anonim válasza:
Jóvan, nyomd el magad!:D
Nem, amúgy a kérdésre akkor: Teljesen normális, hogy így érzel, sz@r érzés lehet, ha valaki teljesen rád van akadva és mindig beszélni szeretne veled, viszont élőben nem megy oda.
Mondd meg neki, hogy emberelje meg magát és vagy élőben is beszélgessetek vagy ne lihegjen utánad állandóan.
OFF: Akkor is nagyobb elrettentő ereje lenne a kivégzésnek, mint annak, hogy ejnye-bejnye, pár évig becsukunk a böribe aztán mehetsz is ki.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszii:))) Csak úgy érzem a fiú teljesen belém habarodott... és megbántani nem szeretném. Meg úgy érzem, hogy sokkal könnyebb lenne, ha nem lenne közöttünk semmi és csak barátok maradnánk. Csak nem tudom, hogy erre hogy reagálna... De ami nem megy, azt nem tudom erőltetni.
2013. febr. 17. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!