Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem tudom mit érezzek, volt már valaki ilyen helyzetben? (többi lent. )
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány az osztályban akivel elég szoros a kapcsolatom, szinte mindig velem lóg, bárhova megyek jön velem. A bökkenő hogy van egy 1.7 hónapos kapcsolata, ami elmondása szerint hamarosan vége lesz. (nem boldog a sráccal.) Én nagyon szeretem őt, volt esélyem nyitni felé, de nem éltem a lehetőséggel. Majd mondta, hogy ő már nem vár rám többet.
Majd most Valentin napkor adott egy levelet amiben az állt, hogy nagyon szeret, soha nem fog elengedni.
Viszont, régebben többet beszéltem vele (msn,facen akár.)
Most meg szinte alig, suliban jól elvagyok vele, viszont most már így neten alig beszélünk.. kezdem azt érezni, hogy már csak "legyen valami mellettem" alapon van velem.
Vagy én látom rosszul?
2013. febr. 15. 22:42
1/1 anonim válasza:
Én meg azt kezdem érezni, hogy ő félénkebb, maga nem mert eléggé kezdeményezni, és lassan feladta, hogy majd Te ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!