Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem megalázó hogy a párom még egy kólát is kifizettet velem a tescos nagybevásarláskor? és kaját is magamnak veszek ha náluk vagyok vagy együtt megvesszük és kifizetem neki a parkoloban v. Külön pakolja és külön fizetünk.
A részéről nincs megoldás, vagyis a leírásod alapján nincs.
Nem fog megváltozni, Ő ilyen.
Tűrj, tűrj, tűrj... Vagy ne tűrj!
Nem sokkal vagyok nálad idősebb, bár nincs autóm, de van lakásom, és gyúrok is. Kő kóla? :)
Nem tudom kamu-, de azért leírom, hogy nekem is volt egy hasonló "párom" régen :D
Távkapcsolat volt, elbuszoztam hozzá 2 átszállással majdnem 15 ezer ftért oda-vissza. És mivel vett kólát, meg óvszert, elkérte az árának a felét, meg hasonlók. Hát nem sokáig jártunk, bár nem ezért (sokkal elviselhetetlenebb dologért, mint egy ilyen apróság, mint a sz@rrágás).
És elhihetitek nem a pénzéért voltam vele, nem vártam semmi ilyesmit tőle, de azt hittem vendégül lát :D A végére nem sok pénzem maradt.
És hol fogtok lakni? Anyucival? Hány éves anyuci 80? :D
Vagy kamu a kérdés, vagy olyan hülye ez a csaj mint a föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!