Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem megalázó hogy a párom még egy kólát is kifizettet velem a tescos nagybevásarláskor? és kaját is magamnak veszek ha náluk vagyok vagy együtt megvesszük és kifizetem neki a parkoloban v. Külön pakolja és külön fizetünk.
Figyelt kérdés
2013. szept. 15. 19:56
1/66 anonim válasza:
Én annak gondolom, mert nyilván föl ajánlod hogy kifizeted de magától vissza kellene hogy utasítson. Te sem kérsz a szexért pénzt. Mióta vagytok együtt? Hány évesek vagytok?
3/66 anonim válasza:
Miért lenne megalázó ha nagy bevásárlásra megyünk, persze, hogy külön fizetünk vagy utána rendezzük szerintem ez teljesen természetes. Jó most egy kolát tényleg hagyhatna az nem sok.
4/66 anonim válasza:
Ha elmentek fagyizni akkor a fagyidat is te fizeted? :)
Vagy az étteremben is úgy kéri a számlát,hogy külön?
Szerintem ez a hozzáállás gáz. Én az osztálytársaimnak is megvettem a kólát és mondtam,hogy ne fizessék ki, nemhogy a páromnak...
5/66 anonim válasza:
Jaj mérget mertem volna rá venni, hogy valaki bedobja a sz.x témát első. Nem hiszem, hogy a kérdező k.r.a vagy kényszerből van a párjával.
6/66 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem normális kapcsolatban ez megalázó.
7/66 anonim válasza:
Egy nyomorult kólán fennakadni sz*rrágés szerintem, én a haverokkal, barátokkal is nagyvonalúbb vagyok ennél.
9/66 anonim válasza:
Egy kólát kifizettetni gáz, de a nagybevásárlásokat mi is külön fizetjük a barátnőmmel. Mi nem közösködünk. Nálunk nincs olyan hogy "közös", ugyani minden esetben valami vagy az enyém vagy az övè. Ez a közösködés dolog nálunk nem jön be, előző rossz tapasztalatok miatt.
10/66 A kérdező kommentje:
Nem megyünk étterembe sose mikor burgerben voltunk én fizettem meg a mozit is merthogy külnben el se jönne mert mindig azt mondja hogynnincsen pénze. Aztán láss csodát elloptak a tarcáját és sírt hogy abban volt a megtakaritott pénze 280 ezer. Elegem van már ebből hogy szarrágóskodik meg elfogadja hogy én fizessem a moziját . És egy kólat kifizettett. 58 éves én meg 27 vagyok
2013. szept. 15. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!