Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok, ez mennyire igaz? Vélemények? "Minden férfi életében csak egy nő létezik, a többi csupán az árnyéka. "
hát én cáfolnám, annak ellenére, hogy maholnap már 1 éve, hogy dobott a nagy Ő és azóta sem tudom elfelejteni (pl. ma is róla álmodtam)
de szerintem lehet még több ilyen az életben, én pozitív vagyok ilyen téren (kellett hozzá egy fél év, hogy így gondoljam)
van aki iránt erősebben érzünk, van aki iránt nem annyira, de szerintem nem sok családapa lenne, ha minden férfi leragadna az első nagy szerelménél
Mondasz valamit, ha így átgondolom... máshogy kell fogalmaznom, hogy lássad, nem beszélünk el egymás mellett.
Az utolsó két barátnőm nagyon hasonló volt. Ezért ebben lehet valami. Vajon mi?
De ha feltételesen(!) most szétmennénk, én össze vissza csajoznék, hogy megjöjjön az önbizalmam, aztán elkezdeném keresni, ami újra teszik. Ez az évek során változott. És szerencsére a nőm is tudta követni az ideám változásait (többé-kevésbé).
Ami nálam mindig is szempont volt az alábbi összefoglaló. Lehet, hogy durva, vagy nyers, de nekem fontos:
Arca legyen szép. Legyen ápolt. Anyja, apja nézzen ki jól (hogy tudjam milyen lesz 20-30 év múlva). Apja, anyja legyen normális, hogy lássam, nem egy szorongásokkal teli teremés. Ne legyen gebe! Ne legyenek őrül genetikai betegségei (mert elég vagyok én mint kripli a házban a rossz hátú és a cukros őseimmel, meg a 98éves öreganyámmal). A többi inkább a belső: szeressen sportolni járni heti legalább 1x. Legyen fontos neki az egészség. Ne dőljön be a szexista reklámoknak, és média hulladékokat... Ne dohányozzon. Kapható legyen a szexre heti legalább 2-3szor. Ne legyen képmutató. Adjon magára, de tudja magáról, hogy számomra smink nélkül a legszebb. Legyen egészséges önismerete. Legyen nyílt mind gondolkodásban, szexben, emberileg. Tudja kezelni, ha hülye vagyok, hogy visszarántson a talajra. Tudjunk felnőtt módjára úgy beszélni egymással, hogy a lényeget értsük és ne legyen belőle sértődés, ha valaki túl őszinte. Legyen önálló.
Igen. Ez az ideám. És mivel nekem a belső a fontosabb, igen, így úgy látszik, hogy már részben egyet értek veled, de csak annyira, mint az első hozzászólásomban is.
Ez a nő az ideám, a barlangon falán a legjobb árnyék meg a nőm. A nőm ennél több is, kevesebb is. Nincs meg benne minden, de van benne más, amivel kiegyeztem. Nem a nőm lesz az ideám, hanem az ideámhoz fog hasonlítani a nőm. De az ideám nem létezik. Csak az agyamba él. (és mostmár leírva is egy része)
#5 voltam
Köszönöm a válaszokat, úgy látom megoszlanak a vélemények.:)
Kedves utolsó.
Szóval értem, neked van egy ideád , de mivel ennyi szempontnak egy nő nem tud megfelelni,de akivel vagy úgymond "közelít" hozzá , vagy ha nem is , mással egészíti ki a vágyaidat. Érdekeseket mondtál..de teszem föl ha a nőnek nincs mondjuk apja , olyankor mi a helyzet ? Mit mérsz föl olyankor ? Vagy a szorongás.. sok ember szorong .. de ettől még értékes és sikeres lehet egy kapcsolatban. A gebeségen lehet változtatni, és az alkatot rengeteg minden befolyásolja..én ha férfi lennék, ennyi miatt nem dobnék el egy nőt. Másrészt a külsőségek szép arc, stb elmúlnak..de ha szeretsz valakit akkor ez nem fog számítani.Véleményem szerint magasak az igényeid, főleg a mai világban.Te egy képzelet nőről álmodozol, aki esetleg a filmekben létezik. Bár, igazán szerencse, hogy nem követed mániákusan az elképzelésed, tehát nem "vársz" a tökéletes nőre, hanem boldog vagy egy olyan nővel akit szeretsz.
Köszönöm egyébként a válaszodat : )))
Igen van ideám, de nem az a lényeg, hogy miért az az ideám, ami.
(Erről megy egy priv, hogy ne tűnjön oltásnak.)
Az, hogy te nem tudsz elfogadni engem az ideámmal, miközben arról beszélsz, hogy én nem tudok elfogadni mást partnernek, ez irónia ugye? :)
A génsebészetet meg ha fizeted, én benne vagyok! :) Amúgy pont nem mellékes, hogy most van genetikailag átadható nem kellemes betegség a családomban. Ezért szívesebben fogadnék örökbe gyereket, hogy olyan gyerek kapjon otthont, akinek szüksége van rá, nem pedig, aki tőlem terheket örökölhet.
Azt ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy a magas igényeim mellett is van több éves kapcsolatom, és egy olyan nővel, aki nem csak a filmeken létezik és az ideámra eddig legjobban hasonlít. :)
Aki az első bokorral összeáll, mert nincsenek igényei, annak vagy mázlija van, vagy nagyon toleráns, vagy egyik sem. Akkor most legyenek igényeink vagy ne?
Én azt mondom: Merj nagyot álmodni! De legyél engedékeny.
Húzd magadnak magasra a célt, hogy legyen miért küzdeni. Küzdés nélkül mit ér az ember? (Madách Bácsi erre nekem már adott egy választ.)
A téma érdekes. Ha lehet tovább boncolni, amíg le nem tisztul, megköszönném.
Nekem előbb volt nőkről elképzelésem, minthogy csajoztam volna. Lehet ez szülte ezt az eredményt, hogy én az ideámhoz kerestem a nőt.
Más meg tapasztalat útján csajozott. Kereste, ami tetszetős, de nem tudta maga sem, mi az. Amikor talált egyet, azt emelte be ideának. Akkor miért nem vele van? Talált jobbat és mégis a másik helyére és mégis az elhagyottért eped? Esetleg a jelenlegi lett az új idea? Vagy félre értettem?
Én eltudlak fogadni az ideáddal, és egyébként is toleráns vagyok másokkal szemben.Nem fikázom ha meleg, ha politikailag mást kedvel, ha más zenét szeret, tiszteletben tartom.Az más kérdés, hogy van olyan primitív osztálytársam aki lefikázza,hogy szeretem pl a rockot.
A genetikás dolgot értem, és egyetértek , megfontolt vagy , hogy gondolsz erre . :)
Ezért mondtam, hogy nem vagy mániákus aki kutatja az álomnőt és nem elégszik meg senkivel.Ez egy nagyon jó dolog, hogy találtál egy ilyen lányt! : )
Legyenek igényeink, csak próbáljuk ne magasra tenni a lécet, mert tökéletes ember nincs, mi magunk sem vagyunk azok! Olyan ideáink legyenek , amilyenek mi is vagyunk. Egy kisarkított ( talán ellenségesnek tűnő példa) : egy 8osztállyal tegyük fel "buta"( és mielőtt valaki belém kötne egy 8 osztállyal rendelkező ember is lehet okos , művelt , de a példámban ez az ember most pont buta..)rendelkező ember , ne vágyjon arra, hogy egy 2 diplomás ügyvédnő lesz a felesége.
Merj nagyot álmodni! Teljesen egyetértek ezzel.. és a küzdéssel is! Madách bácsi , egyik kedvenc művem :) 2éve tanultuk az iskolában de már először megtetszett , igaz tavaly írtam egy elemzést róla és pl: 10.ben a Falanszter szín elég homályos volt, ma már minden mondatát értem ..lámlám az ember mindig fejlődik!
Igen ebben van valami..pl van egy ember: tehát talált valakit akibe szerelmes lett azután az a személy lett az idea..és másokban is azt kereste! Bár, lehet , hogy utána egy olyan emberrel hozta össze az élet aki teljesen más mint az előző mégis újra szerelmes lett , és elfelejtette az előző ideát. Nem mindegy, hogy van egy elképzelésünk kit keresünk, vagy keresünk akárkit és találunk benne ideát.
Sikerült megértenem.
Akinek volt olyan partnere, akiről még nem is álmodott, mert az ideáin túli volt, annak már hiába vannak ideái, azok csak árnyékok maradnak.
Köszi. Erre nem gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!