Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen férfi?

Figyelt kérdés
Olyan férfira vágyom, aki kinézetre vonz, aki nagyon tud szeretni, megbízható, őszinte és a legjobb barátom is tudna lenni. Létezik szerintetek? Hol találhatnék rá?
2013. aug. 12. 07:58
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Létezik. De mnt a fehér holló kategória.

Egy biztos, nem a Partykon és szexpartykon, majdnem ájult részegen lehet rájuk lelni:D

2013. aug. 12. 08:02
 2/24 anonim ***** válasza:

"aki kinézetre vonz"

Figyelj,legalább a kezed tedd a monitorra,hogy hátha ki tudom olvasni belőle,hogy mi a zsánered,oké? :D

2013. aug. 12. 08:03
 3/24 anonim ***** válasza:
Azt, hogy vonzónak találnál.e nem tudom, de a többi stimmel, és mivel van aki vonzónak talál, úgy gondolom neked megfelelő férfi is van.
2013. aug. 12. 08:04
 4/24 A kérdező kommentje:
Nincs kimondottan zsánerem. Ezt érezni szoktam! És általában nem a leghelyesebb férfiak tetszenek.
2013. aug. 12. 08:05
 5/24 anonim ***** válasza:
4 Ne szégyeld az izlésedet:DD Te ezzel vagy egy egyéniség:D
2013. aug. 12. 08:05
 6/24 anonim ***** válasza:
Hogy őszinte legyek, szerintem minden normálisabb, és értelmesebb nő ilyenre vágyik.Aztán van akinek sikerül, van akinek nem, megismerni egy ilyen példánykát:D
2013. aug. 12. 08:07
 7/24 anonim ***** válasza:
Most ilyen kérdésre milyen választ vársz? Szerintem alapból az értelmes pasik a falra másznak az ilyen hülye kérdésektől. 23/F
2013. aug. 12. 08:07
 8/24 ASOT ***** válasza:

Miért ne létezne?

Sokan ilyet akarnak, csak ahhoz meg is kell találni ami nem biztos, hogy 1 hét alatt meg is van.

És nem biztos hogy az első 5 pasiban benne lesz akit megismersz.

2013. aug. 12. 08:08
 9/24 anonim ***** válasza:
51%

"leghelyesebb pasik tetszenek"

ez mind szép és jó. de cserébe te mit nyújtasz, helyesség, na meg testi adottságok terén?!

mert valamit valamiért alapon működik ez az egész, ugye tudod.

2013. aug. 12. 08:11
 10/24 anonim ***** válasza:

Létezik :) A párom pont ilyen, az én szemszögemből: nekem vonzó, imád, megbízható és a legjobb barátom is :)

A lényeg, hogy ne bulikban keress és ne "pávákat" ;)

2013. aug. 12. 08:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!