Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen férfi?
*Nem vagyok rossz nő.
Egy valóban belsőleg tartalmas, és valóban nem rossz nő sosem mondja ezt magáról.Sőt még rá is játszik a rosszra, hiszen a legtöbb pasi benyakalja a szöveget, és kihullik akinek ki kell:DD
Miért ne találhatna egy buliban?
Ez is csak egy városi legenda, hogy bulizni csak nem normálisak járnak.
Hidd el, buliban is ki lehet fogni nagyon értelmes férfiakat, én tanusíthatom. :)
jahhmm aztán addig válogat, míg majd hoppá, hát egy 30 as oldálán vagyok, aki tele vna lóvéval...XDDD
úgy bírom ezt amugy. a csajok nem nyitnak senki felé, mert mindig várják a mág annál is jobbat...fantasztikus. az átlagos srácok, mint én is, meg kb érjem be az önártékelés zavaros átlag alatti lányokkal. faxa.
nem aztmonom, hogy ösze kell jönni, meg randizni, ill beszélgenti olyan srácookkal aki nem tetszik.
sokkal inkább azt, hogy ne várjatok mindig a hercegre, fehér bmw vel.
adjatok már kis esélyt olyanoknak is akik csak egy picit tetsznek, vagy vmi megfog bennük. aztán ha szóba elegyedtek, és nemjönbe, szevasz, és bintetek neki. de hogy mindig ez csak a legjobbra várás...
kedves kérdező, ha nem tolakodás, azért én megnézném mennyire vagy "jó" nő....
arckitakarással persze vmi képet abszolválhatnál.
Eleinte mindenki lehet amúgy ilyen, te is.
Aztán változhat.
De az jogos, hogy vajon a te elvárásaidhoz képest tőled elvárható e ugyanez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!